Connect with us

8 coafuri pe care bărbații le urăsc. Nu le plac fetele cu părul așa

FASHION & BEAUTY

8 coafuri pe care bărbații le urăsc. Nu le plac fetele cu părul așa

Așa cum am scris de mai multe ori în articolele noastre, oamenii sunt foarte pasionați de aspectul vizual al vieții. Bărbații acordă atenție nu numai siluetei, ci și rochiei, machiajului sau tunsorii femeilor. Din păcate, nu fiecare femeie știe cum să aleagă o coafură potrivită pentru fața ei. Există și coafuri pe care bărbații pur și simplu nu le înțeleg și nu le apreciază.
Iată câteva exemple de coafuri pe care ar trebui să le eviți dacă vrei să fii mai atrăgătoare pentru bărbați.

1. Părul perfect drept

Părul natural natural, mai ales atunci este lung, poate fi foarte sexy. De aceea, multe femei aleg să își îndrepte părul în încercarea de a-l face să pară cât mai lung. Cu toate acestea, bărbații nu sunt prea fascinați de această coafură lipsită de viață.

2. Dezordinea artistică

Recent, acest tip de coafură a devenit foarte la modă și populară, ducându-ne cu ideea la femeile care abia s-au trezit din somn și nu s-au pieptănat. Și, deși acesta este efectul dorit, nu este deosebit de atrăgător pentru bărbați. Prin ochii bărbaților, acest look strică imaginea unei femei și o face să pară mai puțin atractivă.

3. Cocul dezordonat

O altă tunsoare populară pe care bărbații nu o place este cocul dezordonat. Deși bărbații se bucură atunci când o femeie își ridică părul și își arată gâtul, sunt rare momentele în care acestea aleg o coafură pe placul bărbaților.

4. Buclele prea definite

Dacă nu aveți o coafură afro naturală, nu exagera cu acest gen de tunsoare. Bineînțeles, bărbaților le plac foarte tare buclele, însă atunci când sunt lejere, relaxate.

5. Coafuri geometrice

Uneori, femeile sunt atât de pasionate de părul lor încât aleg tot felul de coafuri geometrice, cu bretonul tuns în formă de inimă, excesiv de asimetric sau cu șuvițe în culori ciudate.

6. Dreadlocks

Desigur, viziunea asupra acestui tip de coafură depinde de cultura și probabil de îngrijirea părului, dar majoritatea oamenilor cred că această coafură este doar o încercare de a atrage atenția. Poate că dreadlock-urile sunt originale și exprimă o personalitate interesantă dar, potrivit bărbaților, o astfel de coafură nu se potrivește femeilor.

7. Părul ras la spate sau în lateral

Potrivit domnilor, aceasta este cea mai proastă coafură ce poate fi purtată de o femeie. Această coafură arată nefiresc pe o femeie și dau fetelor un aer masculin. Pe de altă parte, bărbaților le place să își treacă mâinile prin părul tău, astfel că nu le plac zonele rase.

8. Bobul elegant

Se spune că o astfel de coafură este sinonimă cu eleganța și bunul gust. Această tunsoare extrem de populară trebuie să fie foarte bine făcută și îngrijită pentru a face femeile să arate atractiv. În ciuda modei, nu se potrivește fiecărei fețe sau figuri, ca să nu mai vorbim de tipul de păr.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus