Connect with us

TEST – Spune-ne ce vezi în imagine și noi îți vom spune prin ce treci acum în viața ta

LIFESTYLE

TEST – Spune-ne ce vezi în imagine și noi îți vom spune prin ce treci acum în viața ta

Există numeroase teste care îți spun multe despre personalitatea ta. Este distractiv să faci un test de personalitate online. Testele care utilizează iluzia optică sunt totuși mult mai interesante. De fapt, o iluzie optică este o iluzie cauzată de mecanismele de funcționare ale creierului.

Ochii adună informații, iar creierul le procesează. Cu toate acestea, iluziile optice sunt prelucrate diferit. Există mai multe tipuri de iluzii optice printre care: cele cognitive (rezultatul interferenţei inconştiente) sau cele psihologice care reprezintă efectul stimulării excesive de un anumit tip (poziție, culoare, luminozitate, etc). Iluziile cognitive apar la interacțiunea diverselor idei predefinite privind lumea exterioară și care conduc la așa-numita “deducție inconștientă”. Sunt cele mai interesante și mai bine cunoscute. Nu au o cauză fiziologică, acționează la nivelul interpretării vizuale, al ipotezelor preconcepute.

În acest articol, îți oferim iluzii care vor dezvălui ce tip de personalitate ai și modul în care funcționează creierul tău.

1. IMAGINEA 1

Când te uiți la această imagine, ce vezi?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

O mașină – dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost o mașină, înseamnă că îți apreciezi libertatea. Îți place să mergi în aventuri, să vezi locuri, lucruri noi și să întâlnești oameni noi. De asemenea, faci ceea ce simți și îți vine în mod natural.

Un om cu un binoclu- Dacă primul lucru pe care l-ai văzut a fost acesta, atunci ești o persoană analitică. Tinzi să vezi imaginea de ansamblu. De obicei, te bazezi pe memoria vizuală și poți absorbi rapid informații noi.

Este posibil să ai nevoie să acorzi mai multă atenție detaliilor .

Un A – este foarte greu de văzut. Deci, dacă ai văzut litera A, ai ochi de vultur. De asemenea, ești capabil să observi cele mai mici detalii și deseori foarte emoțional.

2. IMAGINEA 2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Când te uiți la această imagine, ce observi?

Un crocodil – asta înseamnă că te uiți la imaginea de ansamblu în orice situație . Probabil că nu îți place să îți asumi riscuri și ești foarte practic.

De asemenea, preferi să trăieșt comod, prudent, în loc să faci loc pentru lucruri noi.

O barcă – văzând asta înseamnă că poți observa detaliile, și există doar câteva lucruri care pot trece neobservate de tine. De asemenea, ești creativ, autentic și ciudat.

Nu te lăsa blocat în detalii, mai ales dacă ești student sau artist.

3. IMAGINEA 3

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Un bătrân – înseamnă că ești o persoană sensibilă și blândă care poate simți sentimentele altor persoane. De asemenea, înseamnă că folosești mai mult partea dreaptă a creierului, care este cea mai creativă emisferă. Deci, ești o persoană artistică.

Femeia – văzând femeia, indică faptul că ești mai analitic și mai atent față de cei care au văzut bătrânul. Și, înseamnă că folosești emisfera stângă mai mult decât cea dreaptă.

4. IMAGINEA 4

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ce ai observat în această imagine?

Stâlpi – înseamnă că îți place siguranța și confortul. Înlăturarea barierelor pe care le-ai pus în jurul vieții tale este singura modalitate de a realiza lucruri mari.

Ieși din zona ta de confort și fă lucruri noi. De asemenea, nu ești suficient de concentrat asupra muncii, dar prea concentrat pe vise.

Bărbați – aceasta înseamnă că îți place să fii mereu în mișcare și că ești o persoană liberă. Ai oameni și lucruri uimitoare în viața ta. De asemenea, ești o persoană delicată și sensibilă. Totuși, ar trebui să ai o atitudine mai serioasă în unele cazuri..

5. IMAGINEA 5

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Care a fost primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine?

Chipuri – înseamnă că te gândești la oameni mult timp. Ai o natură extrovertită, adori să fii în preajma celorlalți. Și, de obicei, ești influențat de stimuli și energie din exterior.

Deci, este foarte important să fii cu oameni care au o energie pozitivă, oameni care vor scoate ce-i mai bun din tine.

Sfeșnic – înseamnă că ai o natură introvertită. Îți place să-ți petreci singur timpul cu gândurile tale. Te simți foarte puternic când ești singur.

6. IMAGINEA 6

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ce lucru ai observat aici?

O femeie – asta înseamnă că simți că trebuie să fii în defensivă în cea mai mare parte a timpului. De asemenea, s-ar putea să te simți drenat atât emoțional, cât și fizic. Femeia este o reprezentare a regretului interior și profund. Un moment dificil în viața ta poate tocmai s-a terminat.

Un craniu – văzând mai întâi acest lucru înseamnă că ești într-o situație dificilă în care e greu să iei decizii. Ai și obstacole și provocări foarte mari. Oricum, vei deveni o persoană mai puternică.

7. IMAGINEA 7

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Și ce ai observat în această ultimă imagine?

O femeie , văzând mai întâi fața bărbatului – aceasta indică faptul că libidoul tău este foarte înalt și te interesează să-ți găsești un partener. De asemenea, înseamnă că ești într-adevăr conectat cu partenerul tău.

Un bărbat văzând mai întâi fața bărbatului – ești îngrijorați de relațiile cu alți bărbați (prieteni, colegi).

O femeie văzând mai întâi fața fetei – ai o atitudine pozitivă și te simți bine în pielea ta.

Un bărbat văzând mai întâi fața femeii- înseamnă că ai nevoie și îți doreși un partener. Ai doar puțină răbdare.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus