Connect with us

Top 3 ZODII care au puteri MAGICE! Tu te numeri printre vrăjitoarele zodiacului?

HOROSCOP

Top 3 ZODII care au puteri MAGICE! Tu te numeri printre vrăjitoarele zodiacului?

Poate ai observat că unele persoane sunt foarte interesante și diferite față de ceilalți. Poate ți s-a întâmplat chiar ție să simți că ai puteri magice uneori. Astrologii au găsit explicația pentru asta. Se pare, că trăsăturile unora dintre zodii pot fi asemănătoare unor puteri magice. Vorbim mai cu seamă de semnele de apă, care par să aibă un al șaselea simț. Zodiile de apă sunt prin definiție mistice și mai profunde.
Vezi dacă te regăsești în TOP 3 cele mai magice femei:

Scorpion

Deși celor din jur le este foarte greu să te descopere, poate și din cauza firii tale puternic dominante care îi intimidează, ești un om foarte emoțional și ai o energie aparte, care uneori te copleșește chiar și pe tine. Poți avea atât puteri pozitive, cât și negative, în funcție de situație și persoană. Ești o persoană altruistă în majoritatea cazurilor, dar atunci când cineva te dezamăgește tinzi să fii un om răzbunător.
Crezi într-un sens mult mai profund și mai semnificativ al Universului și te conectezi cu astrele foarte ușor, uneori chiar fără să îți dai seama. Pentru că ai un simț în plus, nu poți să fii mințit.

Rac

Pentru tine, cuvintele nu sunt niște simple adunări de litere. Îi găsești oricărui cuvânt o semnificație aparte. Ai multe puteri magice, și multe încă nedescoperite.
Ai abilitatea de a vedea lumea altfel decât cei din jurul tău și găsești mereu o rezolvare la orice problemă, cu condiția să nu fii stresat, ci să te simți relaxat și în siguranță. Îți place să îți depășești imite și putem spune că pentru tine nu mai există limite de fapt. Te implici în tot ceea ce nu înțelegi la prima vedere pentru că adori să deslușești mistere.

Puterea ta cea mai vizibilă este că le vindeci suferința celor apropiați ție. Ești persoana care poate scoate din impas orice persoană și îi poate lumina calea.

Ai deseori o senzație de déjà-vu și probabil că de multe ori s-au întâmplat lucrurile exact așa cum le-ai prezis dinainte.

Pești

Emoțiile tale și faptul că de multe ori ești cu gândul în altă lume, îți dau o energie specifică, care de multe ori te poate ajuta să îți schimbi viața oricând decizi. Este bine cunoscut că semnul Pești, față de toate celelalte zodii, este atras de misticism și pare că are conexiuni dincolo de Universul pe care îl cunosc ceilalți oameni. Ai foarte multe premoniții și nu doar în ceea ce te privește pe tine, dar și pe ceilalți. Cei din jur au observat deja că tu știi ce urmează să se întâmple de multe ori și o faci inconștient, fără ca măcar să te gândești la asta. Tu îți iei puterea și energia din rugăciune și meditație. Îți place să crezi că poți să atragi binele în viața ta și a celor dragi și prin gândurile tale, chiar o faci. Te pasionează toate căile de comunicare cu divinitatea. Ești foarte talentat în a le alina suferințele celor din jur.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus