Connect with us

Acest truc va face ca BUREȚELUL DE MACHIAJ să arate iar ca nou! Durează doar un minut

FASHION & BEAUTY

Acest truc va face ca BUREȚELUL DE MACHIAJ să arate iar ca nou! Durează doar un minut

Burețelul de machiaj este unul dintre cele mai utile și mai folosite accesorii de machiaj pe care le folosesc femeile. Deși prețul unuia original este destul de mare, există numeroase alternative mai ieftine ca preț. Una dintre principalele probleme legate de acest burețel este însă curățarea acestuia. Datorită culorii acestuia, roz in general, orice utilizare a lui împreună cu fondul de ten conduce la pătarea acestuia.

Astfel, curățarea este un pas important în utilizarea burețelului de machiaj. Există numeroase alternative pentru curățarea acestuia, precum spălatul cu șampon, cu săpun normal, folosind soluții speciale de curățat sau tot felul de trucuri cu ulei de măsline.

Ei bine, fetele au descoperit recent un truc foarte util pentru a-și curăța burețelul de machiaj. Acesta se pune într-un recipient cu apă și săpun lichid, apoi se bagă în cuptorul cu microunde timp de un minut. Când îl vei scoate, vei descoperi că burețelul s-a curățat complet iar tot praful, fondul de ten și murdăria a ajuns în apa din recipient!

Încearcă și tu și spune-ne dacă ai reușit să obții un rezultat pozitiv!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus