Connect with us

7 semne că ți-a spus că TE IUBEȘTE fără să o simtă cu adevărat

LIFESTYLE

7 semne că ți-a spus că TE IUBEȘTE fără să o simtă cu adevărat

“Te iubesc”. Aceste doua cuvinte poartă atât de multă greutate, pot reprezenta diferența dintre o relație care se rupe și una care va reuși să treacă peste orice. Cu toate acestea, aceste 3 cuvinte pot face foarte mult rău – mai ales dacă sunt spuse prea devreme sau prea târziu. În dragoste, sincronizarea poate fi totul
Deci, ce înseamnă atunci când o persoană spune aceste cuvinte prea devreme în relația voastră? Ar putea fi un adevărat semnal de alarmă, spun experții. Sau ar putea însemna că a o persoană s-a lăsat pur și simplu dusă de val.

Iată șapte semne că partenerul tău spune prea repede cele trei cuvinte magice.

1. Nu v-ați întâlnit mai mult de șase luni

Desigur, există întotdeauna excepții, dacă ați petrecut fiecare minut de împreună, spre deosebire de a vă vedea doar o dată sau de două ori pe săptămână. Dar, în general, dacă tipul tău îți spune că te iubește înainte de a se întâlni cu tine cel puțin șase luni, ar putea să te amăgească cu iubirea.

2. Nu ați avut parte de intimitate încă

Dacă nu ați făcut amor încă și auzi că îți spune “Te iubesc”, ai grijă. Ar putea fi doar un truc pentru a te duce în pat.
Un bărbat poate spune” te iubesc” în timpul unei partide de amor pentru a se asigură că va mai avea parte de astfel de momente.

3. Nu ați petrecut suficient timp împreună pentru a forma o bază bună pentru o relație

Sună destul de simplu, dar mulți dintre noi sunt prinși în momentul în care cuvântul “iubire” este rostit. Dar dacă nu ați petrecut împreună timpul real și de calitate, iar relația voastră încă se pare să se afle pe un teritoriu incert, cu siguranță, nu vă aflați încă în poziția în care să vă puteți iubi.

4. Partenerul tău nu dorește să îți facă planuri în viitor cu tine

Multe femei presupun că “te iubesc” înseamnă că se află într-o relație ce va avea să fie lungă și serioasă. Din păcate, nu este întotdeauna cazul. Dacă spune acest lucru dar nu îl poate dovedi sau baza pe niciun fel de acțiune sau faptă, ar trebui să nu îl crezi.
În general, atunci când femeia aude un bărbat spunând “te iubesc”, ea nu crede că acesta spune doar “Asta simt în acest minut”. Ea crede că există promisiunea implicită a unei relații mult mai profunde și că asta ar putea duce la un angajament serios.

5. O spune într-un moment de mare intensitate

Prea des bărbații le spun femeilor că le iubesc atunci când se sărută, fac dragoste sau sunt într-un cadru de film, perfect. Dacă se întâmplă asta în relația ta, nu o lua prea serios încă.
Dacă sunteți în acea fază de infatuare, este posibil ca expresia iubirii să nu fie decât o exprimare greșită a sentimentelor de atracție pe care le ai față de partener.

6. Spune acest lucru după o experiență marcantă

Poate că tocmai a murit o rudă sau unul dintre voi tocmai a reușit să primească un nou loc de muncă. Când treceți printr-o experiență ca aceasta împreună, aceasta poate fi legătura care vă face să vă simțiți plini de dragoste unul pentru celălalt. Dar este într-adevăr vorba de dragoste? Nu neapărat, dacă restul relației dvs. nu pare să se afle pe aceeași lungime de undă cu aceste sentimente.

7. Tu nu te simți deloc aproape de iubire

Dacă cel cu care te întâlnești îți spune că te iubește și tu nu simți deloc acest lucru, probabil că este vorba despre un sentiment prematur.
Este normal să îți imaginezi că sentimentele sunt foarte personale, însă, în mod normal, sentimentele partenerilor evoluează într-o manieră relativ echilibrată.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus