Connect with us

Antrenamentul care ARDE CALORII rapid. Funcționează din prima zi

NUTRITIE SI DIETE

Antrenamentul care ARDE CALORII rapid. Funcționează din prima zi

Obezitatea devine o problemă foarte frecventă în aceste zile, iar copiii suferă la fel de mult ca și adulții . Mâncarea nesănătoasă a devenit alegerea favorită a multor persoane. Pentru a-ți controla creșterea în greutate, trebuie să începi să lucrezi și să elimini chiar și caloriile pe măsură ce le consumi.Nu ai nevoie de mai mult de o oră de exerciții fizice pentru a vedea diferențe , însă trebuie să alegi exercițiile cele mai bune.

Ai nevoie de un covoraș de exerciții, de câteva prosoape mici de hârtie și câteva gantere pentru exerciții de întărire a musculaturii. De asemenea, vei avea nevoie de un scaun. Cele 4 sesiuni ar fi o sesiune cardio de 7 minute, exerciții de 18 minute de forță,încă o sesiune cardio de 7 minute și, în final, 7 minute de exerciții pentru abdomen.

Sărituri pe vârfuri (30 de secunde)

Începe cu sărituri pe vârfuri pentru aproximativ 30 de secunde. Trebuie să sari cu ambele mâini peste cap, apoi fă un squat și atinge-ți picioarele cu mâinile. Asigură-te că spatele rămâne drept pe tot parcursul exercițiului.

Fandări din săritură (30 de secunde)

Fandările sunt excelente pentru un antrenament cardio excelent. Schimbă piciorul din față printr-o săritură, fără să atingi cu genunchiul de podea.

Planșă din săritură (30 de secunde)

Este o formă de planșă, bună pentru a-ți tonifia întregul corp.

Ridicări de genunchi (30 de secunde)

Stând într-un loc, trebuie să ridici pe rând genunchii cât de sus poți, păstrând spatele drept.

Flotări de broască (30 de secundă)

Acest exercițiu combină atât o flotare cât și o săritură de broască. Aceste exerciții ar face o bună sesiune cardio timp de aproximativ 5 până la 7 minute. Cu cât faci mai mult, cu atât ar fi mai bine.

Squat cu ridicare frontală (50 de secunde)

Acestea sunt squaturi normale, dar cu brațele ridicate la nivelul umărului , susținând un ganter pe tot parcursul exercițiului. Acest lucru ar tonifia atât brațele, cât și picioarele. Fă-o timp de 50 de secunde.

Fandări înapoi și lucrarea bicepșilor (50 de secunde)

Alternarea fandărilor pe spate cu exercițiile cu greutăți pentru bicepși sunt perfecte pentru a-ți tonifia întreg corpul.

Squat cu un singur picior (50 de secunde cu fiecare picior)

Vei avea nevoie de un scaun în spatele tău pentru un sprijin bun, astfel încât să te poți sprijini de el în timp ce stai ghemuit pe un picior.

Dumbbell Swings (50 de secunde)

Ar trebui să balansezi greutatea de la nivelul umărului până între picioare pentru aproximativ 50 de secunde.

Răsuciri rusești (50 de secunde)

Din nou, trebuie să începi un cardio timp de aproximativ 7 minute și îl vei începe cu acest exercițiu. Efectuează acest exercițiu cu picioarele de pe sol. Păstrează spatele drept și formează un unghi de 60 de grade cu podeaua. Acum răsucește-ți corpul în stânga și în dreapta, ținând o greutate în mâini. Efectuează pentru aproximativ 50 de secunde.

Alunecări (50 de secunde)

Așeză un prosop sub degetele de la picioare, stai cu bazinul în sus și alunecă apoi în poziție de planșă, și repetă mișcarea.

Abdomene alternative (50 de secunde)

Ține picioarele drepte și ridicate de pe sol. Acum fă un unghi de 30 de grade între spate și sol și începe să-ți îndoi genunchii spre piept. Menține pentru o secundă și revino în poziția inițială.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus