Connect with us

Dacă ai această linie în palmă ești foarte NOROCOS! Uite ce SECRET ascunde ea despre tine

Uncategorized

Dacă ai această linie în palmă ești foarte NOROCOS! Uite ce SECRET ascunde ea despre tine

Poate nu știai asta însă, cititul în palmă este o veche formă de artă antică, care oferă o perspectivă asupra personalității și, de ce nu, chiar și asupra unor lucruri care se pot întâmpla în viitor. Astfel, cititul în palme poate fi o modalitate foarte bună de a te ajuta să iei decizii dificile.

Acest lucru este util în cazul în care oamenii au nevoie de puțin ajutor sau îndrumare.
Cu toate acestea, ar trebui să știți că există o linie care se găsește în palme, care este foarte rară. Această linie prezintă multe avantaje pentru puținii norocoși care au această linie.

Cititorii de palme îi îndeamnă pe oameni să caute această linie pe mâini pentru a afla dacă se află printre cei norocoși sau nu.
Palmaria, adică citirea palmei este prezentă de mii de ani. De fapt, cititul în palme a început să fie practicat în Babilon, India, Persia, China și Tibet. Se crede că își are originea acum câteva mii de ani.

Pe măsură ce citirea palmelor a fost predată unor culturi diferite, oamenii și-au adaptat cunoștințele și le-au inclus în această artă, lucru care face ca modalitățile diferite să fie diferite în funcție de poporul care o practică. Cu toate acestea, în diferite părți și culturi ale lumii se studiază o linie care este foarte rară.

Această linie se află lângă linia de salvare care se află pe mâna stângă. Această linie vine cu o putere semnificativă pentru acei oameni care sunt destul de norocoși să o aibă.
Se crede că indivizii care au această linie unică și rară pe mâna lor au avut de fapt un înger păzitor. Acest înger păzitor îi urmărește și îi ajută în vremuri grele. Mai mult, această linie este cunoscută sub numele de linia îngerului și este de fapt paralelă cu linia de salvare care, după cum am spus deja, este pe mâna stângă.

Acei oameni care au această linie rară sunt fericiți și norocoși. Ei trec repede peste diferite obstacole din viața lor și întotdeauna reușesc să facă față situațiilor stresante.

Îngerul gardian

Acest ghid sau înger poate avea forme diferite. Cu toate acestea, adesea este spiritul unui iubit decedat. De obicei, acesta este cineva care a fost foarte aproape de tine, fie în această viață, fie într-una precedentă.
Adesea, acest înger păzitor ajută în caz de vremuri grele. Deși da, prezența lor ar putea să nu fie întotdeauna evidentă, linia de pe mâna ta te va asigura că acest înger păzitor nu te-ar lăsa niciodată la greu.

Ai această linie?

Trebuie să rețineți că nu toată lumea are această linie, iar în cazul în care o aveți, se spune că puteți atinge mai ușor fericirea în viață, având în același timp și o sănătate mult mai bună.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus