Connect with us

Topul ZODIILOR care sunt cele mai PUTERNICE. Voi sunteți în fruntea clasamentului?

HOROSCOP

Topul ZODIILOR care sunt cele mai PUTERNICE. Voi sunteți în fruntea clasamentului?

Știi foarte bine că fiecare persoană este diferită și are o personalitate complexă, de aceea nu este corect să etichetezi oamenii și să îi clasifici în grupuri definite. Cu toate acestea, mulți astrologi sunt de acord că data nașterii unei persoane are o mare influență asupra deciziilor lor și asupra modului lor de a vedea lumea. Se pare că aceasta influențează și puterea pe care o are fiecare persoană. Cu toate acestea, trebuie să subliniem în acest moment că nu vorbim despre forța fizică, ci despre o putere spirituală, o cantitate de energie internă care ajută la combaterea problemelor în viață.

1. Săgetător

Începem cu elementul de foc în care intră Berbecul, Leul și Sagetatorul. Se pare că în această categorie de semne zodiacale puternice, aceasta din urmă este considerată cea mai puternică. Săgetătorul este cunoscut pentru că nu își pierde rațiunea în nicio situație de viață. El știe cum să-și controleze emoțiile și să se ocupe de orice situație sau persoană negativă. Dacă este provocat, el știe să-și apere opiniile sau să scape de oamenii care au o influență rea. Perseverența și optimismul sunt definițiile marii puteri ale Săgetătorului.

2. Leu

Leul este regele animalelor și ocupă o poziție intermediară în ceea ce privește cantitatea de putere internă pe care o are în grupul său de semne. Ar putea să vină ca o surpriză că acest semn nu ocupă primul loc, deoarece despre Leu se crede că are o forță aproape de neegalat de orice alt semn. E adevărat, dar Leul are o caracteristică foarte specială care îl face să cadă sub Săgetător. Când întâlnești un Leu pentru prima dată, el dă impresia de a fi curajos, puternic și hotărât. Totuși, când îl cunoaști mai bine, descoperi că este un semn care depinde foarte mult de contextul în care se află. Pentru a cuceri, Leo are nevoie de sprijin și recunoaștere. În caz contrar, își pierde puterea.

3. Berbec

Printre cele trei semne de foc, Berbecul este considerat cel mai slab. Deși este un semn foarte activ și puternic, este mult mai dificil pentru el să-și controleze emoțiile și chiar se spune că acționează impulsiv. El devine deseori victimă a impulsului său și poate acționa fără să se gândească la lucruri cu calm. De aceea se găsește deseori în situații complicate. În orice caz, este încă un semn foarte puternic și strălucitor.

4. Vărsător

Printre elementele de aer, Vărsătorul este cel mai puternic, stabil si determinat. Deși pentru mulți poate fi o surpriză, acest semn combate echilibrul natural al Balanței. Vărsătorul are visurile sale personale pe care muncește să și le îndeplinească, întotdeauna își dorește foarte mult și cere multe lucruri de la sine și de la cei care îl înconjoară. Lucrul fundamental este că Vărsătorul este capabil să depășească o mie și una dificultăți pentru a-și atinge scopul și nu renunță niciodată.

5. Balanță

În efortul său mare de echilibru moral și spiritual, Balanța ocupă poziția de mijloc în grupul său. Este un semn puternic care știe cum să lupte împotriva diferitelor probleme ale vieții, dar are un obicei care îl plasează pe poziția a doua: de obicei lasă lucrurile pe ultimul moment și adesea nu termină ceea ce a început. Balanța este capabilă să se înveselească cu ușurință, dar la fel de ușor își pierde entuziasmul și abandonează obiectivele care au fost desemnate la început.

6. Gemeni

Nativul Gemeni are probleme în a-și împărții energia. E cel mai vulnerabil semn al elementului de aer și cauza este dualitatea sa omniprezentă. Nativul Gemeni rareori se concentrează pe un singur lucru la un moment dat. El începe de multe ori să facă totul, dar are nevoie de sprijinul altora pentru a-și continua sarcinile planificate. Deși mulți pot fi fascinați de creativitate și capacitatea de a face o mulțime de lucruri dintr-o dată, puterea internă a nativului Gemeni este mai mică decât cea a celorlalte două semne de aer.

7. Pești

Visătorul Pești ocupă primul loc în categoria sa (și mulți susțin că tot horoscopul). Puterea Peștilor rezidă în capacitatea sa mare de a rezista. El este capabil să aibă speranță, să viseze și să rămână în lumea fanteziei, așa că nu se îngrijorează prea mult și nu cade în disperare. Asta face ca puterea sa interioara să fie mare și ca, în cele din urmă, să obțină ceea ce își dorește. Împreună cu Pestii, printre semnele de apă sunt Rac și Scorpion.

9. Rac

Printre semnele de apă, Racul este cel mai vulnerabil dintre cei trei. E foarte sensibil, dar uneori chiar până la punctul în care are nevoie de sprijinul altora pentru a putea merge în viață cu constanță. Ca nimeni altcineva, trebuie să simtă că are familia și pe cei dragi de partea sa.

10. Capricorn

În ceea ce privește elementele Pământului, Capricornul ocupă primul loc în ceea ce privește rezistența și puterea. Oamenii care s-au născut sub acest semn sunt foarte hotărâți, ambițioși și consecvenți. Ei știu perfect ceea ce vor de la viață și au perseverența necesară pentru a merge în această direcție cu tot ce au. Să stea liniștiți nu este pentru ei în niciun fel și ei întotdeauna merg înainte. Uneori sunt considerați încăpățânați pentru asta, dar atunci când un Capricorn își propune să facă ceva, o va face chiar dacă totul este împotriva lui.

11. Fecioară

Deși la început Fecioara poate da impresia că este un personaj puternic și impresionant, îți vei da seama pe parcurs că nu este neapărat cazul. Problema fundamentală pe care nativul Feciară o are și care îl face să renunțe în primul rând este că, uneori, nu reușește să accepte lumea așa cum este ea.

12. Taur

Poate fi foarte ciudat și intuitiv mulți ar clasifica Taurul ca fiind cel mai puternic din categoria sa. Dar ar fi greșit. Taurul este aproape incapabil să accepte cu putere orice schimbare în viața sa. El este obișnuit cu o anumită stabilitate, iar orice schimbare îl face să se agite. Taurul are mai multe dificultăți în a rezolva problemele dacă situația se îndreaptă într-o direcție pe care nu o prevede. Astfel, este unul dintre cele mai vulnerabile semne.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus