Connect with us

10 trucuri de frumusețe pe care trebuie să le știe orice femeie deșteaptă

FASHION & BEAUTY

10 trucuri de frumusețe pe care trebuie să le știe orice femeie deșteaptă

Iată câteva sfaturi de frumuseţe care te vor ajuta să arăţi şi să arăţi excepţional:

1. Sprâncene elegante

Ochii definiţi cu linii elegante de-a lungul pleoapelor superioare te pot scoate în evidență. Desigur, negrul e mereu la modă, dar nu-ți fie frică să experimentezi cu alte nuanțe.

2. Piele moale, strălucitoare

O astfel de piele e cel mai important aspect pentru orice machiaj. Dacă vacanța ta a trecut deja, folosește orice produs care îți poate oferi o piele strălucitoare.

3. Fard de obraz delicat

Fardul aplicat corect îți va oferi strălucire și îți va accentua trăsăturile, dar ai grjă să nu exagerezi. Când îl aplici, zâmbește pentru a-ți găsi pomeții.

4. Rujul roșu

Psihologii spun că cei mai mulți oameni asociază inconștient culoarea roșie cu tinerețea și femeile atrăgătoare. De aceea, femeile care poartă ruj roșu primesc cele mai multe priviri din partea bărbaților. Ai grijă doar ca nuanța să fie una potrivită.

5. Fard de pleoape strălucitor

Fardul de pleoape strălucitor e foarte la modă – e potrivit pentru podium și covorul roșu, dar nu pentru a fi purtat în fiecare zi. În acest caz, alege nuanțe de maro, piersică, gri.

6. Sprâncene bine definite

Sprâncenele groase sunt la modă, dar unele foarte mari și foarte închise la culoare pot să nu pară foarte naturale și îți pot face fața să pară puțin masculină. Nu exagera cu grosimea sprâncenelor, ca să nu arate ca niște mustăți.

7. Nuanța naturală a tenului

A aplica numeroase straturi de fond de ten pentru a-ți ascunde imperfecțiunile nu e o idee bună. Alege produse care îți uniformizează tenul, precum cremele BB sau CC și ascunde micile imperfecțiuni cu un corector sau anticearcăn.

8. Smokey eyes

Dacă nu ești atentă cu acest tip de machiaj, poți ajunge să arăți ca un urs panda foarte ușor.

9. Machiaj natural

Machiajul natural e mereu la modă, așa că asigură-te că nu exagerezi cu produsele de frumusețe.

10. Zâmbet de Hollywood

Amestecă bicarbonat de sodiu cu pastă de dinți și aplică un strat generos pe niște folie de aluminiu. Înfășoar-o în jurul dinților și după o oră îndepărteaz-o și clătește-ți bine gura. Vei avea un zâmbet orbitor.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus