Connect with us

10 imagini cu lucruri rare pe care nu o să le vezi decât o dată în viață

LIFESTYLE

10 imagini cu lucruri rare pe care nu o să le vezi decât o dată în viață

Crezi că ai văzut deja fiecare imagine ciudată de pe Internet și fiecare meme? Ești la curent cu cele mai recente tendințe? Dacă credeai că nu circulă nimic nou pe Internet, pregătește-te să fii surprins! Suntem siguri că următoarele fotografii conțin lucruri care nu sunt ceva pe care îl vezi zilnic.

1. Cineva a găsit locul din care pornește curcubeul

În câte povești nu ai auzit vorbindu-se despre capătul curcubeului? Și totul a rămas la stadiul de poveste. Dar se pare că realitatea te poate surprinde. Cineva chiar a găsit capătul curcubeului și a împărtășit această descoperire cu ceilalți utilizatori.

2.Acest om a adormit în cadă

Dacă îți plac băile fierbinți și lungi probabil ești obișnuit cu acest lucru. Și dacă credeai că ai atins limita atunci când ai stat o oră în cadă, probabil vei fi surprins de felul în care arată pielea acestui om care a adormit în cadă.

3. Urme conservate ale dinozaurilor în Argentina

El Cochon este unul dintre puținele locuri din lume în care s-au păstrat, aproape complet neatinse urme ale dinozaurilor din perioada cretacică.

4. “În drum spre muncă în această dimineață.”

Natura te poate surprinde oricând, și dacă ai noroc să o facă atunci când te îndrepți spre muncă, cu siguranță vei avea o zi mai bună.

5. O pânză de păianjen neobișnuită

Se pare că păianjenii pot surprinde prim simțul artistic.

6. O pantă din piatră extraordinară în Norvegia

Natura continuă să surprindă. În plus, Norvegia este cunoscută pentru formele de relief care par de pe altă planetă.

7. Asta se ascunde în spatele marilor ecrane din cinema

Din toată munca și magia cinematografică, tu vezi doar filmul și efectele sale pe un ecran imens într-o sală de cinema. Și dacă ai mai văzut imagini de pe platourile de filmare și cum se relizeză anumite efecte speciale, probabil că nu te-ai întrebat niciodată cum arată cu adevărat un ecran de cinema. În cele din urmă, acest ecran e legătura dintre toată munca depusă de echipa de filmare și iubitorul de filme.

8. Orașul New York în timpul unei furtuni

Orașul New- York, cunoscut și ca “oraşul care nu doarme niciodată”, este cel mai mare oraș al Statelor Unite ale Americii și probabil unul dintre cele mai cunoscute de pe mapamond dar și unul dintre cele mai fotografiate orașe, dar poate nu l-ai mai văzut niciodată fotografiat în timpul unei furtuni. Arhitectura new yorkeză surprinde indiferent de vreme.

9. Un cal de curse alături de puiul său

Uitându-ne la această imagine nu ne-am putea imagina cum piciorușele scurte ale poneiului îl vor ajuta să devină un campion la curse, la fel ca părintele său.

10. Iarbă crescând din lâna unei oi

V-ați întrebat vreodată oare ce se ascunde cu adevărat în blana încâlcită a oilor? Ei bine, această oaie a avut atât de mult pământ rămas acolo încât, în urma câtorva zile de ploaie, din blana acesteia au răsărit fire de iarbă.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus