Connect with us

3 trucuri pentru electronice care te vor face să arăți ca un profesionist

LIFESTYLE

3 trucuri pentru electronice care te vor face să arăți ca un profesionist

Gadget-urile şi aparatele electronice sunt responsabile de faptul că viaţa noastră este mult mai uşoară acum decât era acum 15 ani. Cu toate acestea, există câteva probleme pe care acestea le pot crea. Din fericire, acestea sunt însă uşor de rezolvat dacă înveţi aceste câteva trucuri simple.

Problema 1: Notarea multor parole pe o singură bucată de hârtie

Având în vedere ritmul rapid al vieţii noastre, de foarte multe ori ajungem în situaţia în care ajungem să deţinem o nouă parolă în fiecare zi. De multe ori, din nevoia de a ne simţi mai organizaţi, ajungem să ne notăm toate parolele şi informaţiile importante de contact într-un singur loc, însă acest lucru ar putea deveni extrem de riscant.

Soluţia: Password Manager

Această aplicaţie este disponibilă atât pentru telefon cât şi pentru calculator şi îţi facilitează gestionarea tuturor informaţiilor importante pe care le deţii. Astfel, o singură parolă bine aleasă va ajuta la securizarea tuturor celorlalte parole pe care le deţii. Ca funcţie suplimentară, poţi folosi această aplicaţie pentru a activa o funcţie de alertă prin care vei fi avertizat de fiecare dată când unul dintre conturile tale este accesat.

Problema 2: Viteza scăzută a internetului

Indiferent de cât de mult plăteşti pentru abonamentul tău la internet, în cazul în care conexiunea ta este proastă sau viteza internetului tău este extrem de scăzută, ar fi cazul să începi să te întrebi de cât timp deţii routerul de internet? În cazul în care îl ai de peste doi ani, ar fi cazul să iei în considerare schimbarea acestuia.

Soluţie: Schimbă router-ul

Un router nu este un element extrem de scump, însă acesta este o investiţie excelentă dacă eşti în căutarea unei modalităţi de a-ţi creşte viteza internetului.

Problema 3: Bateria telefonului mobil se consumă exagerat de rapid

Cu fiecare ocazie, producătorii de telefoane mobile promit că vor creşte durata de viaţă a bateriei telefonului însă niciodată nu par să ajungă la acest rezultat. Dacă nu vrei să investeşti într-o baterie externă, există totuşi o soluţie pe care o poţi aplica pentru a creşte eficienţa bateriei telefonului tău.

Soluţie: Învaţă să îţi încarci telefonul în mod corect

Fiecare telefon de tip smartphone are o baterie care rulează pe 400 – 600 de cicluri, însă dacă înveţi să îţi încarci telefonul în mod corect, numărul de cicluri pe care aceasta poate rula poate fi crescută până la 1,000-1,100. Nu aştepta să îţi încarci telefonul până în momentul în care bateria acestuia este descărcată complet. Pune-l la încărcat imediat ce telefonul tău ajunge cu bateria sub 20%. Nu îţi lăsa telefonul să se încarce până la 100%, ar fi ideal să îl scoţi de la încărcat pe la 90%.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus