Connect with us

Astăzi s-a născut Zenaida-Maria…

ADELINA

Astăzi s-a născut Zenaida-Maria…

Dragi prieteni, îmi doresc să încep prin a vă mulțumi pentru frumoasa perioadă de 9 luni în care mi-ați stat alături și m-ați sfătuit sau, pur și simplu am parcurs împreună toate etapele prin care o viitoare mămică trece.

Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar și poate, în cea mai importantă zi din viața noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme și 49 de cm și a primit nota 10!

Este un sentiment pe care  nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât și Virgil ne simțim copleșiți de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată și avem rol de părinți pentru micuța noastră răsfățată și adorabilă. Este tot ce ne-am dorit și suntem recunoscători pentru că am fost aleși să-i fim părinți! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit și împlinit și am văzut ce se poate naște din iubire.

Singura noastră dorință este să fim sănătoși, astfel încât să-i putem oferi o viață fără lipsuri și să o putem face să se mândrească cu noi.

Nouă luni am așteptat cu sufletul la gură această zi plină de noutate, emoție și lacrimi de bucurie. Mi-am imaginat-o în fel și chip și, indiferent de cât m-am pregătit pentru ea, tot mi s-a părut inimaginabil. Virgil nu a asistat la naștere și l-am înțeles perfect. Dacă aș fi fost bărbat, aș fi reacționat la fel. Și mie mi-era teamă de operații, medici, săli de operație, bisturiu cu toate că, aveam încredere că totul va decurge perfect odată ce intru pe mâinile doctorilor. Sunt sigură că toate aceste “detalii”, plus emoțiile de tătic, l-ar fi făcut să se topească pe picioare dacă ar fi intrat în blocul operator. A așteptat cumințel pe hol, însă a fost privilegiat pentru că, după ce fetița noastră s-a născut, ea a mers în brațele tăticului ei. Și uite așa, tati mi-a luat-o înainte și a profitat de Happy Hour alături de micuță în lipsa mea. Sper că nu și-au spus secrete🙈. Nu am fost geloasă, pentru că avem toată viață înainte să vorbim, iar Zeny a fost pe mâini bune încă din primele ei ore de viață. Virgil a așteptat-o cu sufletul la gură și dornic să o strângă la piept.

Mi-am dorit din inimă să aflați de la mine despre acest moment important din viața noastră, mai ales că am parcurs împreună cele 9 luni de emoție și să vă dau de veste că suntem bine cu toții, și ne bucurăm enorm pentru minunea ce tocmai și-a făcut loc în viața noastră.

O să povestim mai pe larg zilele următoare, între 2 ședințe de alăptat și o supă, asta dacă n-o să adorm în timp ce scriu articolul.

Vă pupăm în formulă completă, Ade, Virgil, Zeny și Nobby. ♥️

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
4 Comentarii

4 Comments

 1. Luiza

  august 7, 2018 la 6:07 am

  Sa fiti sanatosi si fericiti!

 2. CriEri

  august 4, 2018 la 5:35 am

  Felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa! De ce nu ai nascut natural? ….

 3. Mitu ionela

  august 3, 2018 la 8:19 pm

  Ce frumos…sa va traiasca minunea. Sotul meu a asistat la nastere. Din clipa in care mi sa rupt apa,la contractii si chiar si atunci cand a iesit micuţa noastra. A avut sansa sa ii taie buricul,era asa emotionat. A “nascut” odata cu mine. Nastere naturala am avut eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus