Connect with us

18 imagini care te vor emoționa și te vor face să înțelegi cât de prețioasă este viața

LIFESTYLE

18 imagini care te vor emoționa și te vor face să înțelegi cât de prețioasă este viața

Tehnologia lumii noastre moderne ne oferă o mare oportunitate de a păstra și de a împărtăși cele mai importante și emoționante momente ale vieții noastre. Oamenii legii, soldații soldații curajoși ai armatei, copiii și oamenii obișnuiți ne pot emoționa printr-un singur gest, surprins într-o singură imagine. Uneori, o poveste bună este mai ușor de spus cu ajutorul fotografiilor, decât prin cuvinte. Iată care sunt câteva dintre cele mai emoționante fotografii pe care le-am găsit pe internet și pe care am vrut să vi le arătăm.

1. Janos Baranyai, un sportiv din Ungaria, a încercat să ridice o greutate de 148 kg în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008. Bratul său drept însă nu a reușit să susțină greutatea.

2. Un medic care lucrează pe ambulanță după o zi de intervenții grea.

3. Gimnasta Kerri Strug, fiind dusă pe brațe spre podium, după ce a câștigat aurul pentru Statele Unite, rupându-și piciorul.

4. Un soldat al Statelor Unite ale Americii pe drum spre casă, ducând cu el corpul prietenului său, Andy Alaniz.

5. După operația de înlocuirea a șoldului, acest bărbat și-a primit osul de șold înapoi și a decis să îl transforme într-un baston.

6. Acest bărbat cumpără cafea de două ori pe săptămână din banii săi pentru persoanele aflate la Centrul local de luptă contra cancerului.

7. În această imagine este reprezentat un băiat care dansează cu partenera lui la bal. În ciuda faptului că doctorii i-au spus că nu va mai putea merge niciodată, el s-a decis că va reuși să danseze.

8. Un polițist izbucnind în lacrimi după unul dintre atacurile teroriste din Franța.

9. Un polițist care oprește politicos un băiețel de la trecerea străzii în fața unei parade festive, anul 1958.

10. Un băiețel oferind flori unui polițist care a ajutat la salvarea oamenilor, în urma unui atac terorist de la Stockholm.

11. Un băiețel chinez în vârstă de de 11 ani a fost diagnosticat cu cancer. Deși acesta și-a pierdut viața, familia l-a făcut donator de organe, reușind astfel să salveze viața altor câteva persoane. În această imagine, doctorii își exprimă respectul față de el.

12. Această femeie, pe nume Elizabeth Laird a îmbrățișat peste 500.000 de soldați înainte ca aceștia să fie detașați în război.

13. După o luptă de 5 ani, această fată a reușit să învingă cancerul.

14. Un băiețel face primii pași de recuperare după o operație dificilă, în urma unui accident în care a fost călcat de o mașină.

15. Tata și fiica lui privesc cum mama lor, cadru militar, pleacă să servească țara într-o misiune de un an.

16. O imagine a unei fetițe care nu are cu cine să se joace, așa că își echilibrează balansoarul cu ajutorul unor pietre.

17. O bufniță care și-a pierdut locuința în urma unei despăduriri masive.

18. Un șofer de la Uber, pe nume Beni și-a dus pasagerul la spital și a decis să rămână cu el înainte de operație, deoarece rudele bărbatului locuiau foarte departe.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus