Connect with us

Cum am născut-o pe Zenaida-Maria, ce am simțit și cum au decurs lucrurile – GALERIE FOTO

ADELINA

Cum am născut-o pe Zenaida-Maria, ce am simțit și cum au decurs lucrurile – GALERIE FOTO

Dragii mei, am prins puțin timp liber, câtă vreme bebelina noastră adorabilă doarme, după un lăptic matern sănătos și consistent. Sunt de doar două zile acasă cu Zenaida și nu-mi vine să închid un ochi, nici pentru a mă odihni măcar, astfel încât să nu pierd niciun moment din creșterea fetiței pe care tocmai am adus-o pe lume.

Nu am să spun că este ușor dar, uitându-mă la ea, simțindu-i mirosul, pielea fina, văzându-i ochii, care încearcă să distingă unde e mami și unde e tati, mă ajută să fac totul cu o dragoste imensă și să nu resimt niciun fel de oboseală. Virgil este topit și el. Mă ajută în fiecare acțiune dedicată fetiței noastre și este alături de mine întru-totul. Este un tătic grijuliu și iubitor, dar și un logodnic așa cum mi-am dorit. Imaginea pe care o văd zi de zi cu el, vine ca o confirmare a faptului că am făcut alegerea corectă pentru rolul de tătic al copilului meu, iar asta mă face extrem de fericită și împlinită.

Avem o fetiță extrem de cuminte și de frumoasă. Încă nu ne vine să credem că este a noastră și realizăm că stăm ore în șir să o analizăm și să ne minunăm de darul primit de la Dumnezeu.
Ziua de vineri, 3 august 2018, atunci când am născut-o, a fost fără doar și poate cea mai prețioasă și importantă zi din câte am trăit. Primul ei plânset m-a făcut să simt fericirea până în măduva oaselor și să-mi curgă șiroaie de lacrimi imposibil de controlat. Am știut că abia atunci am simțit ce înseamnă cu adevărat să fii un om realmente fericit. Eram incredibil de emoționată din cauza operației, tremuram și puneam o mie de întrebări pe secundă. Din momentul în care am intrat în sala de operație, am știut că, după primele 10 minute, viața mea va avea alt sens și voi deveni o altă persoană, gata oricând să lupte cu toate forțele pentru puiul ei. Așa a și fost.

Retrăiesc clipa în care o țineam strâns de mână pe doamna doctor anestezist și am auzit-o pe doctorul Ioana Drăgan: “Ade ești pregătită? Zeny are cele mai frumoase gene”, după care am auzit-o pe Zenaida cum mă strigă printr-un plânset care, instant a devenit cel mai frumos sunet auzit vreodată. M-am uitat în sus și am văzut cea mai frumoasă și valoroasă imagine, Zenaida-Maria. Nu am trăit niciodată sentimente așa de puternice. Nici nu mi-am imaginat că pot să fie simțite.

În tot acest timp, Virgil făcea 13-14 pe hol, așteptând-o pe cea care toată viață o să-l strige “tati”. Emoționat până la Dumnezeu (vă confirm după ce am văzut filmările prietenilor care ne-au însoțit la spital) s-a plasat în fața ușilor liftului care venea cu micuța noastră direct din blocul operator. Marea întâlnire l-a făcut să-și arate până și cea mai sensibilă latura a lui. A plâns ca un copil când a luat-o în brațe.

După operație, m-au adus și pe mine în rezerva unde am stat cazată cu cea mică timp de 3 zile. Virgil stătea lipit de Zeny și parcă nici nu-l bătea vreun gând să-i dea drumul. Drept urmare, timp de 4 ore a ținut-o și s-a uitat la ea. Nimic nu se compară cu trăirile de atunci. Ne priveam în ochi și lăcrimăm instant. Este greu să vă exprim în cuvinte acele momente.

În spital, am primit toată îngrijirea și atenția necesară. Am rămas plăcut impresionată. M-am simțit minunat. Din 2 în 2 ore venea cineva să mă întrebe dacă am nevoie de ceva anume, dacă am dureri, dacă doresc să o ia pe cea mică să o îngrijească și să mi-o aducă înapoi. M-au învățat cum să o pun la sân, cum s-o țin și cum să mă comport cu ea. A fost totul perfect și sunt foarte mulțumită de serviciile Medicover. Rezerva a fost una dublă, și pentru partener, luminoasă și foarte veselă însă, având în vedere că la mine intra cineva la un interval scurt de timp, am preferat ca Virgil să meargă acasă noaptea și să se poată odihni, iar pe parcursul zilei să fie lângă noi. Nici nu simțeam că mă aflu într-un spital, mai ales că eu am oroare de așa ceva și rar se întâmplă să beneficiezi de servicii bune care să te facă să te simți ca acasă, în mediul tău.

A fost o experiență minunată de care voi rămâne veșnic îndrăgostită. Zeny ne umple sufletul de bucurie și ne-a făcut să realizăm că, până acum am trăit degeaba! Viața noastră abia de acum începe. Vă pupăm și abia așteptăm să vă prezentăm portretul de familie, însă am hotărât să mai lăsăm puțin timp să treacă, astfel încât minunea noastră să mai crească puțin. Între timp, mai pregătim și alte articole despre tot ce am trăit în perioada asta și ce urmează după.
Vă pupăm.

1 Comment

1 Comment

  1. Luiza

    august 9, 2018 la 11:10 am

    Ce momente minunate ??. Sa va fie viata un curcubeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus