Connect with us

Așa arată abdomenul meu la o lună după naștere – FOTO

ADELINA

Așa arată abdomenul meu la o lună după naștere – FOTO

Salutare! M-am trezit dis de dimineață cu chef de a scrie un nou articol pe blog. Și, tot gândindu-mă la idei de subiecte, mi-a trecut prin minte să vă arăt o poză cu silueta mea, după fix o lună de la naștere.

Mai ales că voi mi-ați cerut asta. Fără corsete și burtiere. Fix așa cum se prezintă ea. Cu defecte și calități. Când spun defecte, mă refer la faptul că nu am cunoscut încă perfecțiunea. Poate și pentru faptul că este relativă și văzută diferit în ochii fiecăruia dintre noi. Unii numesc perfecțiune o siluetă plină de mușchi, alții văd perfecțiunea într-o femeie cu forme, pe când o altă categorie de oameni găsesc perfecțiunea în naturalețe 100%, fără ajustări sau variante ajutătoare de înfrumusețare. Fiecare e liber s-o interpreteze în fel și chip. Pentru asta suntem diferiți.

Revenind la ce vă spuneam, după o lună de la operația de cezariană, vă pot spune că mai am câteva kilograme de dat jos, însă nu mă grăbesc. Hormonul relaxin încă își face de cap și n-aș vrea să-l enervez cu ceva, astfel încât să mă răsplătească fix cu opusul. Tot ceea ce am făcut constă în tratamente corporale, corsete și centuri în care stau ancorată 24/24.

Când vine vorba despre tratamente corporale, musai trebuie să ai permisiunea medicului tău să le faci. Ceea ce-ți pot recomanda în materie de remodelare corporală, o fac cu drag, însă nu apela la aceste trucuri dacă nu ai undă verde din partea unui medic avizat.

Tratamentele la care am apelat sunt:
-Radiofrecvență
-Criolipoliza -Clatuu ( -9 grade)
-Tehni Spa
-Masaj de relaxare combinat cu cel anticelulitic.
-Alliance

Toate acestea sunt capabile să facă minuni cu silueta ta, care a suferit mari schimbări în timpul sarcinii, însă timp de cel puțin 2-3 luni nu te atinge de abdomen. Pune-le în aplicare pentru picioare, fese, spate, brațe.

Abdomenul trebuie protejat până când uterul se va retrage în mod natural și toate organele se vor așeza în poziția inițială. Este nevoie de timp și răbdare. Operația trebuie protejată, dacă nu-ți dorești să te confrunți cu probleme de sănătate și de ordin estetic. Chiar și atunci când mergi la o ședință de bronzare, nu o expune.

Dacă o tratezi cu multă grijă, ea îți va da rezultatul mult așteptat și peste un timp va arăta impecabil. Nu este indicat să-ți lași pielea să atârne la propriu, fără să o ajuți să-și revină cu burtiere și corsete. Unele femei fac această greșeală în primele 6-8 săptămâni post-partum și realizează, după câteva luni, că au un abdomen relaxat sub formă de burtă inestetică și abia atunci tind să apeleze la aceste trucuri. Fiecare etapă are rostul ei. Nu neglijați acest aspect. Și nu o spun pentru că eu am inventat focul, dar o spun din propria experiență.
V-am atașat și o poză cu abdomenul meu, poate vă ajută să vă dați seama ce efect au aceste trucuri despre care v-am vorbit.

Sper ca aceste recomandări să vă fie de folos, mămicilor!
Vă pup, dragilor! ♥️

2 Comentarii

2 Comments

  1. Jojo

    februarie 29, 2020 la 8:56 pm

    Buna , in timpul alăptării se pot face tratamente pt slăbire , in special pt abdomen ? După 2-3 luni de la naștere . M-a refer la criopoliza in mod special . Mersi

  2. Jojo

    octombrie 2, 2018 la 3:50 pm

    Iti multumesc pentru Sfaturi, Adelina! <3
    Urmeaza sa nasc in Octombrie si am inceput sa caut pe net articole despre pielea lasata…asa am gasit articolul tau care mi se pare foarte nteresant si util!
    Dupa ce am vazut poza cu abdomenul tau m-am descis sa urmez aceste sfaturi pas cu pas. Sper ca rezultatele vor fi pe masura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus