Connect with us

Impreuna am castigat “Best Romanian Influencer 2019 – Galerie Foto

ADELINA

Impreuna am castigat “Best Romanian Influencer 2019 – Galerie Foto

Scriu acest articol cu mana tremurand de emotii! Inca nu am depasit starea de entuziasm de aseara, care mi-a invadat mintea si tot corpul atunci cand am auzit: “And The Winner is…ADELINA PESTRITU!!!” ? Doamne, ce senzatie!!!

Incredibil cate emotii am adunat din ziua in care am aflat ca sunt nominalizata la Premiile E! People’s Choice Awards – categoria “The Best Romanian Pop-Culture Influencer of 2019” si pana acum cand am aflat ca eu sunt fericita castigatoare a marelui trofeu.

Vreau sa incep prin a va multumi din tot sufletul pentru toata contributia pe care ati avut-o in acest proiect, care scrie istorie in cariera mea. Premiul a fost in mainile voastre, iar voi ati ales sa mi-l oferiti mie prin simplul fapt ca m-ati votat zi de zi, mi-ati fost alaturi si m-ati sustinut.

Nici nu pot exprima in cuvinte trairile pe care le am cu gandul ca pe data de 10 Noiembrie voi pasi pe acelasi covor rosu alaturi de Pink, Drake, Miley Cyrus, Kim Kardashian, Khloe, Kylie si multi multi alti artisti de renume, recunoscuti si iubiti la nivel mondial, pe care pana acum am avut ocazia sa-i vad doar la televizor si in reviste.

Inca nu m-am dezmeticit si parca sunt acaparata de o stare euforica, iar pe fata mi s-a blocat zambetul larg de multumire. Este un vis devenit realitate. De fapt, daca stau bine sa analizez, nici nu cred ca am visat vreodata la asa experienta, pentru ca mi se parea imposibil de trait. Iata ca voi mi-ati demonstrat inca o data ca nimic nu este imposibil. Trebuie doar sa speri si sa fii perseverent in ceea ce faci.

Desi poate uneori am momente in care mai cedez, ma inchid in mine si incerc sa gasesc o farama de relaxare, astfel de realizari ma trezesc si ma fac sa inteleg ca activitatea mea in mediul online merita tot efortul din lume. Chiar daca oarecum viata mea personala are de suferit pentru ca sunt in permanenta “la job” cu telefonul si laptopul in mana, nu am concediu, nu am timp liber si nici nu exista masa, fie ea mic-dejun, pranz sau cina, fara ca eu sa decorez si sa pozez tot ceea ce fac.

Satisfactiile profesionale, dar si personale venite o data cu acest premiu sunt enorme.
Practic nici nu stiu de unde sa incep pregatirile. Desi n-au trecut nici 24 de ore de cand am aflat ca eu sunt cea care a castigat premiul cel mare, m-am mobilizat si am dat toate apelurile necesare pentru pregatiri: tinuta, accesorii, bagaje, contacte, zboruri, acte (si aici e o poveste lunga, avand in vedere ca tocmai ce mi-am schimbat numele dupa casatorie, dar pe care am si rezolvat-o instant). Ce inseamna sa ai motivatia ideala. ?

Un milion de intrebari mi-au aparut in minte:
– Am toate actele cu noul nume? ???????‍♀️
– Cu ce ma imbrac?
– Oare fac fata unui asa eveniment grandios?
– Ce voi face? Ce voi spune? ?
– Machiaj, par, accesorii?
– Ce-mi pun in bagaj?
– Cu cine ramane Zeny si ce o sa fac de dorul ei?
– Cine ma insoteste?
Si inca una, recunosc:
“- Oare Kim ar accepta sa faca o poza cu mine??”

Eh, asa se intampla cand te ia nebunia din interior, din exterior si te loveste fara mila, apoi panica, apoi iar nebunia, iar intr-un final realizezi ca esti in plin haos si trebuie sa-ti gasesti resursele necesare sa te calmezi si sa nu te faci de ras ?

Toate ca toate, dar va promit solemn ca n-o sa va fac de ras la momentul aparitiei pe covorul rosu. Este o sansa enorma pentru mine si pentru noi toti, pentru ca formam aceeasi echipa de neinvins.
Ati demonstrat din nou ca impreuna putem face lucruri marete, memorabile si de neuitat.

Am nevoie de cineva aproape de mine cu care sa pot impartasi toate trairile. “Victima” va fi cu siguranta sotul meu, Virgil, care ma va insoti in aceasta calatorie la L.A. si pe care il rog sa ma tina strans de brat ca sa nu lesin de emotii. ;)) O sa fie precum cele de la Altar probabil ? doar ca acolo am avut 6 domnisoare de nadejde.

Tot alaturi de el voi pregati un super content pentru voi. Vreau sa va simt alaturi in fiecare clipa, sa va arat tot ce fac, pe unde merg si cum ma pregatesc pentru covorul rosu, acolo unde voi primi premiul pentru “Best Romanian Influencer 2019”. Voi face live-uri, filmari, vloguri si desigur… o multitudine de imagini fierbinti cu iz american. ?
Sper din suflet sa vi-i pot arata pe cei pe care ii admirati.

Emisiunea se va difuza in direct pe E! Entertainment Romania pe data de 11 Noiembrie la ora 04.00 A.M.
Reluare: 11 Noiembrie 18:00
Asigurati-va ca aveti postul E! Entertaiment pentru a viziona LIVE!!! O sa va fac cu mana si in plus am nevoie de sustinerea voastra!

Gasiti E! Entertainment in grila voastra de programe daca sunteti abonati la unul dintre urmatorii furnizori de cablu:
RCS-RDS(DIGI), UPC, NextGen, Orange, Ines si Telekom Romania.

Ii puteti urmari si pe Facebook si Instagram

Va multumesc din suflet pentru tot! Sunt profund recunoscatoare!
Premiul este al nostru pentru ca suntem realmente o echipa!

Haideti sa traim visul american pe covorul rosu??

Va iubesc!

Continuați lectura
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: E oficial! Adelina Pestrițu este cel mai bun influencer din România în 2019 - Stiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus