Connect with us

Oamenii sunt in esenta buni sau rai?

LIFESTYLE

Oamenii sunt in esenta buni sau rai?

Oamenii simt nevoia de a categoriza lucrurile si pe cei de care sunt inconjurati, iar aceste categorii sunt formate de cele mai multe ori pe baza unei analize superficiale a faptelor celorlalti. Insa ce anume genereaza aceste fapte? Care este adevarata lor insemnatate? De unde stim ca acele criterii dupa care ne ghidam sunt obiective?

Atunci cand vine vorba de comportamentul uman, nimic nu este intamplator. Indivizii au personalitati unice, complexe, iar factorii externi pot avea influente diferite pentru fiecare in parte.

In afara cazurilor exceptionale, oamenii nu se nasc cu dorinta de a face rau, ci cu dorinta de a primi si oferi dragoste. Pe parcursul vietii insa, exista influente ale celor din jur, intamplari care pot decide directia in care se dezvolta personalitatea individului.

Toti oamenii au o poveste si de cele mai multe ori fiecare fapta are o explicatie, mai mult sau mai putin inteleasa. Pentru a intelege prezentul unui om, trebuie sa-i intelegi trecutul. Chiar si asa, nu poti sa categorizezi definitiv o persoana, deoarece suntem cele mai complexe fiinte, supuse greselilor,

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus