Connect with us

Culoarea tinutei de revelion in functie de zodie!

HOROSCOP

Culoarea tinutei de revelion in functie de zodie!

Cum sa atragi norocul in noaptea de Anul Nou? Afla aici ce culoare trebuie sa aiba imbracamintea ta in functie de zodie pentru a avea mai mari sanse la un 2016 plin de succes, iubire si bani!

Deoarece urmeaza un an sub influenta elementului Foc,este important sa NU purtam in noaptea dintre ani orice obiect vestimentar de culoarea Rosu aprins sau Roz deschis!!! Riscam sa atragem neplaceri, accidente s.a. .

rev 1

Sursa: www.lorencic.ro, qpromdress.tumblr.com, www.pjbbgown.com


Iata aici cateva sfaturi pentru fiecare zodie date de Astrologul Vedic:

Berbec

Anul 2016 vine cu multe schimbari in cariera, dar si in dragoste. Va aranjati altfel prioritatile, deci este indicat ca in aceasta noapte sa purtati imbracaminte de culoare alba/alb de zinc, violet sau sampanie.

rev 2

Surse: www.claytonladuerotary.org, www.aliexpress.com, www.dailymail.co.uk, www.pinterest.com, http://www.suggest-keywords.com/YXJpZXMgbG9nbw/


 

Taur

In ceea ce va priveste, anul 2016 aduce multe schimbari si munca in relatiile parteneriale. Pentru a-l stimula pe Jupiter in favoarea voastra si a-l indemna sa va ofere acel gram de noroc, este important sa purtati un articol vestimentar de culoarea ocru, auriu sau gri bej (heraldic). Un aspect bun fac si culorile negru si albastru mineral.

rev 3

Surse: www.amazon.co.uk, www.lulus.com, www.asos.com, www.astrology.com


 

Gemeni

Vreti sa aduceti culori noi pe toate planurile, iar nativii care fie isi doresc un copil, fie vor sa evolueze pe cont propriu in a face bani sunt cei mai sustinuti in 2016. Culorile metalice, verde-malachita si galbenul- sulf va sunt indicate!

rev 4

Surse: www.claytonladuerotary.org, https://www.pinterest.com, www.lyst.com, lucienholmcareerhoroscopes.com


 

Rac

Aveti nevoie de rabdare pentru a va rezolva problemele legate de serviciu, dar si din viata amoroasa. Iar pentru rezultate bune si pentru a va simti impliniti, culorile alb de plumb, bej-papier bulle, galben imperial sau albastru pastel va ajuta sa atrageti energii pozitive in noul an.

rev 5

Surse: www.dresschic.co.uk, www.pinterest.com, www.dailymail.co.uk, www.datingloveandsextips.com


 

Leu

In anul urmator este nevoie sa puneti intelepciune in tot ce faceti, deci nu va grabiti sa luati decizii majore, ci luati-va timp de cugetare. Auriul, albastrul marin, grenadina si negrul va sunt indicate in aceasta seara.

rev 6

Surse: www.claytonladuerotary.org, wheretoget.it, fr.aliexpress.com, onehdwallpaper.com


 

Fecioara

Prima jumatatea a anului se anunta a fi plina de surprize placute, dar este important sa aveti rabdare si sa fiti atenti la toate aspectele unei situatii. Pentru voi culorile indicate in noaptea dintre ani sunt: cinabre, fildes, alb de spania.

rev 7

Surse: www.pinterest.com, www.miadress.com, www.metaphysics-knowledge.com, www.aliexpress.com


 

Balanta

Anul 2016 se anunta a fi unul mai bun ca cel anterior, dar aveti totusi de rezvolvat treburile ramase restante. Puneti un pret mai mare pe viata personala. Pentru a atrage succesul in viata voastra, culorile indicate sunt: azurin sau azuriu, mov sau nanchin.

rev 8

Surse: www.adgclim.com, www.pinterest.com, twitter.com


 

Scorpion

Urmeaza un an foarte bun si pentru voi, dar trebuie totusi sa aveti asteptari reale! Saturn este principalul astru care se va ocupa ca toate castigurile si implinirile sa fie pe merit. Culorile indicate sunt: negrul, verdele

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus