Connect with us

Vacanta noastra in Orlando, Florida

PERSONAL

Vacanta noastra in Orlando, Florida

Am asteptat cu nerabdare aceasta vacanta, mai ales ca dupa cea din Las Vegas, ne-am indragostit iremediabil de America. Amandoi am experimentat un sentiment de libertate si am cunoscut o cultura destul de diferita, fata de a noastra. Am avut acel sentiment de apartenenta si nu ne-am simtit deloc straini. Asta ne-a facut sa ne proiectam un viitor acolo. Chiar daca a ramas doar la nivel de vis, ar fi una dintre locatiile pe care am alege-o, daca am lua hotararea de a ne muta din Romania.

Prima oprire, pentru aceasta vacanta, a fost in Orlando, Florida. Vremea este extraordinara, perfecta pentru plimbare, bucurandu-ne enorm ca am putut sa scapam de gecile groase pentru iarna. Orlando este un oras deosebit, prin prisma faptului ca este format din doua zone, cea denumita “downtown”, compusa din centrele administrative, institutii, blocuri si cea rezidentiala, impartita in comunitati si districte. Aici exista acele case de vis, pe care le vedem in filme, cu alei pline de verdeata si atmosfera linistita potrivita pentru familii. Mancarea ne-a placut foarte mult, fiind diversificata, prin urmare trebuie sa recunosc ca nu am mai tinut cont de calorii si m-am rasfatat.

IMG-20160114-WA0090

1 Comment

1 Comment

  1. Francesca

    ianuarie 15, 2016 la 4:58 pm

    Sunte?i minunati împreun?, va potrivi?i ?i mai mult de atât va completa?i. ????????????felicit?ri amandurora pentru realizari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus