Connect with us

Cele mai cunoscute trucuri de machiaj ale lui Marilyn Monroe

FASHION & BEAUTY

Cele mai cunoscute trucuri de machiaj ale lui Marilyn Monroe

Cu mult inainte ca persoane publice precum Kim Kardashian sa fie atat de urmarite in ceea ce priveste vestimentatia si machiajul, alte staruri au reprezentat o adevarata sursa de inspiratie. Trucurile lor de machaj au continuat sa fie apreciate o data cu trecerea timpului, iar feminitatea pe care o emanau era hipnotizanta.

Makeup artistul lui Marylin Monroe, Allan “Whitey” Snyder, a dezvaluit trucuri de machiaj, pe care foarte multe femei le-au pus in practica.

Iata cateva dintre secretele de machiaj, pe care le poti realiza cu usurinta, fara ajutorul unui makeup artist:

1.Vaselina

Un truc neasteptat este folosirea vaselinei ca baza pentru pleoape. Atinge cu buricul degetului o cantitate foarte mica de vaselina si tapoteaza pe centrul pleoapelor, pana se absorbe in piele. Aceasta tehnica va face fardul sa adere mai bine pe piele, dar in acelasi timp va oferi un luciu subtil care ilumineaza zona ochilor si ii face sa para mai mari.

2. Nuante diferite de ruj

Pentru buze cu volum, dar care sa nu arate artificial, foloseste 2-3 nuante ale aceleiasi culori de ruj. De exemplu, iti poti contura buzele cu un creion visiniu, iar spre interior cu un ruj rosu. Aceasta trecere dintre nuante trebuie sa fie subtila.

gallery-1442863539-landscape-1429125016-lips

3. Ulei de cocos

Dupa ce ai realizat machiajul ochilor, atinge buricul degetului de putin ulei de cocos si aplica pe centrul pleoapelor. Acest efect de machiaj umed este foarte sexy si ofera dimensiune ochilor.

4. Creion de ochi negru, maro si alb

Cea mai cunoscuta tehnica este conturarea ochilor cu un creion negru. Exista insa o varianta mult mai inspirata. Contureaza cu creion negru cat mai aproape de baza genelor, cu maro realizeaza linia alungita, asa cum faci cu un tus pentru ochi. Urmeaza acelasi procedeu si pentru genele inferioare, desenand o codita. Trebuie sa existe un spatiu intre linia de sus si cea de jos, unde vei trasa o alta linie, cu creionul alb. Rezultatul final va fi unul spectaculos.

gallery-1442863191-upload

5. Blush pentru nas

Nu este nevoie sa apelezi la tehnicile complexe de conturare si iluminare a fetei, atunci cand te machiezi. Poti contura nasul cu putin blush in tonuri de roz, estompand foarte bine pentru un look proaspat si luminos.

6. Taie genele false

Daca iti aplici gene false tip banda, taie-le in doua si foloseste doar o parte, pentru coltul extern al ochilor. Forma ochilor va fi alungita si senzuala dar nu artificiala.

sursa foto: Getty

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus