Connect with us

13 produse de machiaj pe care orice femeie trebuie sa le aiba

FASHION & BEAUTY

13 produse de machiaj pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Chiar daca se presupune ca orice femeie se machiaza, exista persoane care nu stiu ce produse sunt esentiale pentru un aspect impecabil. Toate acestea nu trebuiesc neaparat folosite in fiecare zi, ci se pot alterna, in functie de look-ul pe care il doresti.

Iata cele mai importante produse si accesorii de machiaj, pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in trusa ei:

Baza de machiaj

Este foarte important ca tenul tau sa fie pregatit pentru machiajul pe care urmeaza sa-l aplici. Baza are rolul de a imbunatatii aderenta fondului de ten, iar aspectul final va fi unul natural si luminos. Rezistenta va fi una sporita, deoarece tenul va absorbi baza de machiaj, nu fondul de ten. Pe piata exista baze de machiaj in diverse nuante, specifice problemelor fiecarui tip de ten.

Creion de ochi

Creionul negru trebuie sa fie nelipsit. Chiar daca nu porti linii groase sau alungite, tot ceea ce ai nevoie este o umbra subtila si estompata, realizata la baza genelor.

Mascara

Aceste este probabil unul dintre cele mai folosite produse de machiaj. Chiar daca nu obisnuiesti sa te machiezi, cateva straturi de mascara iti pun in evidenta ochii.

Creion de sprancene

Sprancenele sunt cele care incadreaza fata si balanseaza proportiile. Umple sprancenele si da-le o forma naturala, cu ajutorul unui creion special si estompeaza totul cu o periuta. Exista pe piata creioane foarte practice, care au si periuta incorporata.

Iluminator

Acest produs este ideal atunci cand vrei sa pari mai odihnita, sa iluminezi zona de sub ochi, varful pometilor sau zona de sub sprancene.

Pudra bronzanta

Foloseste o pudra in tonuri calde, intr-o nuanta nu foarte inchisa si estompeaza foarte bine produsul, cu ajutorul unei pensule. Creeaza umbre si in zona tamplelor, barbiei si a gatului. Acest truc iti va sculpta fata si iti va da un aer exotic.

Fard de obraz

In nuante de piersica sau roz, fardul de obraz iti va oferi un look luminos si proaspat.

Anticearcan

Chiar si atunci cand nu doresti sa aplici un fond de ten, anticearcanul iti va lumina zona ochilor si va parea ca ai avut parte de un somn odihnitor. In combinatie cu mascara, pot fi singurele produse de care ai nevoie, intr-o zi in care nu ai un eveniment special.

Pudra

Acest produs este optional si este folosit mai ales de catre persoanele care au tenul mixt sau gras. Aplica o cantitate mica de produs, pe zona T, pentru matifiere si fixare a fondului de ten.

Fond de ten

Fie ca alegi o consistenta cremoasa si hidratanta, fie una matifianta, fondul de ten iti uniformizeaza nuanta tenului si acopera imperfectiunile. Foarte multe femei nu concep ideea de a iesi din casa fara a-si aplica acest produs.

Ruj

Pe piata exista o multitudine de nuante si texturi din care poti alege. Opteaza pentru nuante naturale, care sa-ti complimenteze trasaturile sau pentru cele indraznete. In zilele in care nu vrei sa te machiezi, o pereche de ochelari de soare si un ruj este tot ceea ce ai nevoie.

Creion de buze

Daca doresti sa-ti evidentiezi forma naturala a buzelor sau sa le dai volum, foloseste un creion intr-o nuanta apropiata de cea a pielii. Poti sa folosesti creionul pe toata suprafata buzelor, nu doar pentru contur.

Pensula cu doua capete

Achizitioneaza o pensula dubla, care sa aiba un capat pentru crearea umbrelor in zona ochilor, altul ascutit si plat, pentru conturarea la baza genelor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus