Connect with us

4 tehnici de aplicare a blush-ului

FASHION & BEAUTY

4 tehnici de aplicare a blush-ului

Pe cat este de cunoscut acest produs de machiaj, pe atat este de ignorat de foarte multe femei. Cele mai multe se concentreaza pe obtinerea unui ten de portelan, cu ajutorul fondului de ten, al anticearcanului si al pudrei si nu iau in calcul transformarile pe care le pot face cu ajutorul blush-ului. Acesta te face sa pari mai odihnita si mai tanara, cu cativa ani.

In functie de culoare si textura, poti obtine diverse look-uri, de la cele naturale, pana la cele de seara.

Un alt criteriu foarte important este zona in care aplici blush-ul. Iata ce variante exista:

1.Centrul pometilor

Aceasta tehnica este cea mai cunoscuta si presupune aplicarea culorii exact in centrul pometilor. Tehnica iti va da un aer proaspat si tineresc.

2. Varful pometilor

Pentru un efect de alungire, aplica blush-ul spre punctul superior al pometilor. Aceasta tehnica iti va sculpta fata si iti va da un aer senzual.

3. Sub pometi

Aceasta tehnica nu este foarte cunoscuta, fiind folosita mai ales in cadrul prezentarilor de moda. Aplica blush-ul in golurile formate sub pometi. In cazul in care alegi nuante de piersica, va creea iluzia unui bronz natural.

4. Sub ochi

Aplica o cantitate mica de blush, in nuante cat mai naturale, in punctul dintre varful pometilor si coltului extern al ochilor. Aceasta tehnica va da viata tenului tern si va creea efectul de lifting al fetei.

4

Pentru toate cele 4 tehnici de aplicare este foarte important sa estompezi foarte bine culoarea, cu ajutorul pensulei. Nu trebuie sa existe linii vizibile si este de preferat sa aplici cantitati mici de produs.

Dupa ce te vei familiariza cu aceaste tehnici, este posibil ca mascara si blush-ul sa fie tot ceea ce ai nevoie, pentru ca tu sa te simti superba.

sursa foto:

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus