Connect with us

Cum sa arati mai slaba in fotografii?

FASHION & BEAUTY

Cum sa arati mai slaba in fotografii?

Din pacate, nu toate avem un corp de fotomodel, si chiar daca am fi fost atat de norocoase, asta nu ne garanteaza ca vom arata bine in fotografii. Asa cum selfie-urile nu sunt intotdeauna sinonime cu imaginea pe care o vedem in oglinda, asa fotografiile full body nu reflecta intotdeauna numarul afisat pe ecranul cantarului.

Ei bine, fie ca munciti din greu la sala si v-ati saturat sa aratati in poze ca si cum ati fi muncit din greu la fast food, sau fie ca doriti sa anticipati rezultatele dietei printr-o fotografie reusita, iata cateva reguli de care trebuie sa tineti cont atunci cand sunteti in fata aparatului foto.

f1661ea533c64d21e629223875f86d41

  1. Alege un outfit care sa te avantajeze – acesta este un prim pas si cel mai important lucru pe care il poti face pentru ca sfaturile de mai jos sa fie de succes! Ai grija cum ansamblezi volumele tinutei tale, scoate-ti in evidenta calitatile corpului si ascunde defectele fara a schimba dramatic linia siluetei.
  2. Nu iti tine bratele pe langa corp! – si, in niciun caz, nu iti presa bratele de corp pentru ca astfel le vei dubla in dimensiuni. Incearca sa iti tii bratele in talie, joaca-te cu parul sau cu accesoriile tinutei. Astfel, fotografia ta va capata un aer lejer si natural, iar tu vei arata mult mai bine!
  3. Nu iti face fotografii dintr-un unghi jos! – cum majoritatea nu avem propriul fotograf profesionist care sa ne urmareasca peste tot, este bine sa ne rugam persoana care ne va fotografia sa pozitioneze aparatul

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus