Connect with us

Sfaturi de beauty de la Kylie Jenner

FASHION & BEAUTY

Sfaturi de beauty de la Kylie Jenner

Diva de pe Instagram si mezina imperiului Kardashian, Kylie Jenner, este mereu inconjurata de make up artisti, hair stilisti si cosmeticieni de top! Tehnica ei de conturare a buzelor a devenit virala anul trecut si a pus bazele unei afaceri de succes in industria produselor cosmetice. Si oare mai este necesar sa mentionam ca primeste in exclusivitate cele mai noi si mai scumpe produse de beauty de pe intreg mapamondul direct in cutia ei postala?

Avand in vedere aparitiile ei impecabile atat la evenimente cu covor rosu, cat si in selfie-urile de pe retelele sociale, mii de publicatii in print si online au notat cu grija toate sugestiile de beauty venite din partea tinerei antreprenoare. EDAMagazine a facut special pentru voi o compilatie cu cele mai importante dintre acestea. Pregatiti carnetelul de notite!

kylie2__large

  1. Folositi crema de maini cu SPF! – un sfat minunat din partea tinerei vedete care, desi abia a facut onorabila varsta de 18, stie ca mainile iti tradeaza cel mai usor anul nasterii. Deci daca avem grija sa ne protejam tenul de radiatiile UV, de ce am neglija mainile?
  2. Foloseste culori naturale!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus