Connect with us

Cum folosesc vedetele de la Hollywood CREIONUL ALB pentru ochi

FASHION & BEAUTY

Cum folosesc vedetele de la Hollywood CREIONUL ALB pentru ochi

Creionul alb este un produs de machiaj nu foarte utilizat de catre femei, chiar daca acesta este extrem de versatil si interesat de folosit. Cea mai cunoscuta metoda este aplicarea lui pe linia apei, pentru ca ochii sa para mai mari. Acesta insa nu este singura lui utilizare.

EDA Magazine iti propune sa te inspiri de la vedetele de la Hollywood, atunci cand vine vorba de machiaj si sa pui in aplicare noile trucuri. Cu siguranta nu vei mai concepe sa-ti lipseasca din trusa de machiaj.

1. Rihanna este renumita pentru originalitate si pentru faptul ca nu ii este teama sa atraga atentia. Aceasta alege un creion alb perlat, pe care il aplica in coltul intern al ochilor. Acest truc cu siguranta va atrage privirile.

476620983_10_1

2. Olivia Wild, cunoscuta mai ales din serialul de mare succes, Doctor House, foloseste creionul alb pentru a trasa o linie, sub cea de tus negru. Acest truc va accentua si mai multe privirea de felina.

476193877_10_1

3. Sarah Hyland, actrita din serialul Modern Family, foloseste creionul alb pentru ochi ca inlocuitor al fardul de ochi, pe care il aplica pe pleoapa mobila. Apoi creeaza umbre cu nuante de negru sau maro, in pliul pleoapei. Acest truc ilumineaza foarte multi privirea.

462002432_10_1

4. Camilla Belle este renumita pentru machiajul in care foloseste creionul alb sub genele inferioare. Acesta se estompeaza cu o pensula, apoi

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus