Connect with us

Despre TATUAJE – pentru incepatori (partea II)

LIFESTYLE

Despre TATUAJE – pentru incepatori (partea II)

Am vorbit AICI despre problemele pe care le poate intampina o persoana care doreste sa se tatueze, dar si ce ar trebui sa faca pentru a evita un regret major. Astazi, va vom spune in ce situatii se poate afla cineva care are tatuaje vizibile si ce raspunsuri puteti oferi curiosilor!

In primul rand, am dori sa mentionam ca, din moment ce ai ales sa iti faci un tatuaj vizibil, trebuie sa ai maturitatea necesara de a-ti asuma efectele sociale ale acestuia. De la intrebarile curiosilor si, mai ales, necunoscutilor, pana la explicatiile cerute de rude sau prieteni, va trebui sa accepti situatia fara a jigni pe nimeni.

Primii care vor cere explicatii vor fi parintii, si – fie ca sunt sau nu de acord cu alegerea ta – este o chestiune de bun simt sa raspunzi intrebarilor acestora fara a crea situatii delicate. Nu uita ca vremurile s-au schimbat si ca parintii tai au trait intr-un mediu cu valori diferite, asadar trebuie sa fii rabdator sa iti expui punctul de vedere astfel incat ei sa il poata accepta.

Persoana iubita – oricat de mult iubesti persoana de langa tine, pana la urma, tatuajul este o alegere strict personala. Este o schimbare de ordin estetic pe care tu doresti sa o faci corpului tau si nu ar trebui sa te lovesti de refuzul nimanui.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus