Connect with us

Intalnire cu ECHIPA EDA MAGAZINE – Vezi FOTO!

PERSONAL

Intalnire cu ECHIPA EDA MAGAZINE – Vezi FOTO!

Cum a fost weekendul vostru?

Pentru noi, ultimele zile au fost foarte productive si am adaugat in agendele noastre zeci de planuri si de “To Do” lists! O parte dintre noi am hotarat sa schimbam putin peisajul de la birou si sa testam nivelul “inspiratiei” din centrul Bucurestiului.

Asadar, sambata ne-am bucurat de un pranz delicios, intr-o atmosfera placuta, la Fumetto, restaurantul bunei noastre prietene – Raluca Badulescu. (Apropo, Raluca, intreaga echipa s-a simtit minunat, iar acel carrot cake a fost o sursa buna de inspiratie pentru intreaga saptamana! 🙂 ) S-a ras, s-au luat notite, s-au schimbat pareri, iar la final, totul a culminat cu promisiunea ca vom avea acest tip de intalniri mai des si, de data viitoare, in formula completa!

Ne bucuram mult ca sunteti alaturi de noi si ne sustineti cat timp facem acesti primi pasi! Printre cele mai importante lucruri care s-au discutat ati fost voi, CITITORII NOSTRI – ne intrebam mereu ce va intereseaza, ce va face sa zambiti, ce iubiti, ce probleme aveti si cum va putem ajuta sa gasiti solutii! Pentru voi, vom incerca sa fim din ce in ce mai buni pe “articol” ce trece! Si, poate in curand, vom lua pranzul impreuna – echipa si cititori!

Cu drag,

Echipa EDA Magazine

IMG_5106IMG_4963

IMG_5083 IMG_5086 IMG_5091 IMG_5093 IMG_5102 IMG_5103 IMG_5104 IMG_5105

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus