Connect with us

4 POVESTI despre cum sa-ti IUBESTI IMPERFECTIUNILE

LIFESTYLE

4 POVESTI despre cum sa-ti IUBESTI IMPERFECTIUNILE

Perfectiunea este supraapreciata si reprezinta o notiune extrem de subiectiva. Societatea impune reguli chiar si in ceea ce priveste frumusetea, insa cazurile particulare le contesta, zi de zi.

Iata 4 povesti despre femei puternice, care sunt o adevarata inspiratie:

“Imi iubesc cicatricea”- Padma Lakshmi, 37 ani, autor de succes al unei carti culinare si moderator al emisiunii “Bravo’s Top Chef”

Dupa liceu, aceasta a inceput sa practice modelling-ul, iar aceasta lume i se parea extrem de dura. Simtea ca nu se incadreaza in perfectiunea la care se tindea, in aceasta industrie. Pe atunci era catalogata drept “cea cu cicatricea”. La varsta de 14 ani a suferit un grav accident de masina, in urma caruia a avut pelvisul fracturat si mana dreapta zdrobita. Cicatricea de 7 cm de pe brat ii aminteste de acea zi. Cu toate acestea, nu a lasat evenimentul sa-i umbreasca existenta. A primit multe contracte chiar datorita acestei cicatrici, multe femei si companii rezonand cu povestea ei de viata si cu faptul ca reprezinta dovada vie frumusetea nu inseamna perfectiune!

1

Sursa: Pinterest

“Strungareata mea este sexy”- Michelle Taylor, 32

Michelle are o strungareata de 1.5 milimetrii. In copilarie, mereu se faceau glume pe seama ei. Si-a rugat parintii sa o duca la medic, pentru aceasta imperfectiune si au luat in calcul montarea unui aparat dentar. Intre timp, aceasta a prins curaj sa-si accepte particularitatile fizice, vazand-o pe Madonna cu aceeasi strugareata. Astazi, multe persoane o complimenteaza pentru zambetul ei superb.

2

Sursa: Pinterest

Am sani mici”Assia Winfield, 42

Assia spune despre ea ca mereu a fost in forma, dar s-a simtit nesigura din cauza sanilor ei cupa A. Multe persoane i-au spus ca ar avea un corp perfect, daca sanii ei ar fi mai mari. Aceasta a ales sa fie recunoscatoare pentru faptul ca este sanatoasa si acest lucru i-a dat incredere. Si-a facut si un tatuaj in zona pieptului, ca un simbol al imbratisarii particularitatilor fizice.

3

Sursa: Pinterest

“Ridurile mele sunt povestea mea”Macon McDavid, 70

Atunci cand fiul sau a murit, in 2003, aceasta a intrat intr-o depresie profunda si nu s-a privit in oglinda aproape 3 ani. Apoi medicul i-a spus ca daca nu va incepe sa-si retraiasca viata, va muri. Acest lucru a fost ca un semnal de alarma, care a facut-o sa isi dea atentie din nou. Acum stiu ca ridurile mele nu sunt doar semne ale imbatranirii, ci si dovada faptului ca am zambit mult.

4

Sursa: Pinterest

sursa: FitnessMagazine

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus