Connect with us

8 lucruri pe care soacra ta probabil nu ti le spune!

LIFESTYLE

8 lucruri pe care soacra ta probabil nu ti le spune!

Relatia unei femei cu soacra este una foarte complexa si delicata. Pe cat poate fi de problematica, pe atat poate fi de frumoasa, daca cele doua comunica si se inteleg reciproc.

Iata cele mai mari temeri si lucruri pe care soacra ta este posibil sa le gandeasca, dar nu ti le spune:

1. Este dificil sa nu mai fie pe primul loc. Ca mama de baiat, aceasta avea controlul in mare parte a vietii lui, primea toata afectiunea si atentia. Acum, cand este casatorit, in mod firesc lucrurile se schimba.

2. Barbatul tau va fi mereu baiatul ei! Chiar daca nu se poarta ca atare, intotdeauna el va ramane un copil, care are nevoie de protectia ei.

3.Simte ca nu ai incredere in tine! Soacra ta are teama ca orice spune poate sa fie interpretat ca si o critica.

4.Si-ar dori mai multa atentie din partea ta! Chiar daca atitudinea ei poate fi uneori respingatoare, este si un sistem de aparare. Cu siguranta i-ar placea ca tu sa fii mai apropiata de ea, sa o suni din cand in cand si sa ii arati ca iti pasa de cum se simte.

5. Va vrea binele, dar sa ii fie si ei bine in acelasi timp. Chiar daca soacra ta isi doreste sa fiti fericiti, i-ar placea sa o faceti prin metodele ei, astfel incat si ea sa fie impacata de cum decurg lucrurile.

6. Ar vrea sa ii ceri mai des sfaturi. Asta o face sa se simta importanta si ca inca mai are un cuvant de spus in jurul ei. O data cu inaintarea in varsta, sentimentul de inutilitate este din ce in ce mai profund.

7. Vizitele nu sunt un control. Incearca sa te relaxezi atunci cand vine soacra in vizita. Nu te purta ca si cum trebuie sa treci mereu un test. Cu siguranta si ea se va simti incomod.

8. Ar fi foarte fericita daca nu ti-ai intoarce sotul impotriva ei. Chiar daca ai dreptate intr-o situatie, incearca sa discuti cu fiecare, dar fara critica si rautate. Indiferent ce se intampla, relatia copil-parinte este foarte profunda.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus