Connect with us

Secrete de la profesionisti: Hair Stilist-ul Adrian Perjovschi (Jovsky Studio)

FASHION & BEAUTY

Secrete de la profesionisti: Hair Stilist-ul Adrian Perjovschi (Jovsky Studio)

Trendurile vin si pleaca, insa numai un specialist ne poate spune ce si cum putem selecta ce ni se potriveste din marea de optiuni pe care le avem. Avand in vedere ca multe dintre noi isi doresc un look nou pentru sezonul care tocmai a inceput, ne-am decis sa stam la o poveste cu bunul nostru prieten, Adrian Perjovschi (Jovsky Studio), despre ce se poarta in 2016 si cum ne putem mentine parul frumos si sanatos!

Pregatiti carnetelul de notite!

  1. Ce ne aduc trendurile verii in materie de culoare si coafuri?

In materie de culoare revin degradeurile in diferite variante de suvitare sau de colorare creand aspectul natural, ca si cand ar fi decolorat de la soare. Diferenta intre baza si lungimi trebuie sa fie discret facuta, in acest fel evitandu-se contrasturile mari.

In ceea ce priveste coafurile acestei veri, pot sa spun ca in top sunt beach waves, la care este indicat sa se foloseasca produsele de styling cu apa de mare, impletiturile si coafaturile cat mai lejere.

  1. Pe retelele sociale este o adevarata isterie cu parul in culorile curcubeului. Ce ne recomanzi pentru a obtine culori pastelate frumoase si pentru a le mentine pe timpul verii?

Se poarta foarte mult suvitele colorate in culori tari sau culori pastel. Pentru aceasta, parul trebuie predecolorat si mai trebuie mentionat ca aceste nuante se duc mai repede din par, mai ales daca mergem la mare. Pentru a incerca sa il protejam, trebuie sa folosim produsele cu protectie solara, mai ales vara.

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

pinterest.com

  1. Este adevarat ca parul facut “permanent” este din nou in voga? Au aparut tehnici noi, care ne protejeaza firul de par in cadrul acestui proces?

Se poarta permanentul din nou, intr-adevar. Au aparut produse noi pentru realizarea acestuia, dar tot nu il protejeaza foarte bine din punctul meu de vedere. Eu nu recomand permanentul pentru ca sunt adeptul parului sanatos.

  1. Ce parere ai despre trendul online –

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus