Connect with us

Coafura 2 in 1 pentru VARA

FASHION & BEAUTY

Coafura 2 in 1 pentru VARA

A venit vara si nu mai este mult pana cand canicula o sa-ti dea batai de cap. Desi ti-ai dori sa nu iei in calcul si ce este practic sa porti, ci doar ce-ti place si iti sta bine, trebuie sa-ti faci viata si mai usoara, nu doar sa arati bine.

Pentru multe femei cu parul lung, a-l tine prins nu este o placere, fie pentru ca nu li se pare atat de feminin, fie pentru ca au senzatia ca nu le armonizeaza trasaturile.

Iata ca exista o coafura ideala pentru zilele caniculare, in care iti doresti sa-ti pui in evidenta parul lung, dar in acelasi timp sa nu simti ca ti se lipeste de fata si te incomodeaza, cand transpiri.

Aceasta coafura este 2 in 1, pentru ca ai parul atat liber, cat si prins. Suna imposibil? Vei vedea ca esti foarte simplu de realizat si va deveni una dintre preferatele tale, chiar si in afara sezonului estival. Se poate realiza atat pentru parul drept, cat si pentru parul ondulat.

#INSTRUCTIUNI

Alege o sectiune de par, din fiecare parte, plecand de la varful urechilor, mergand cu degetele in sus, spre crestetul capului. Miscarea trebuie sa fie in V, nu drept. Prinde parul cu un elastic, dupa care ruleaza-l intr-un coc, pe care il fixezi cu agrafe. Poti sa te joci cu stilizarea, incercand impletituri. Restul parului il lasi liber, drept sau bucle, in functie de cum iti place. Aceasta coafura este ideala pentru cand porti rochii, dar si pentru tinute sport sau casual.

Half_Up_Top_Knot_1_1024x1024

Pinterest

Capture77

Pinterest

3379760

Pinterest

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (4914422c) Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens out and about, New York, America - 23 Jul 2015 Vanessa Hudgens leaving the Doctor's Office in Beverly Hills

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX Shutterstock (4914422c) Vanessa Hudgens

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus