Connect with us

Par suplu si stralucitor, fara uscator de par!

FASHION & BEAUTY

Par suplu si stralucitor, fara uscator de par!

A venit vara, iar folosirea uscatorului de par este o corvoada, cu aceste temperaturi ridicate. In afara de asta, risti sa-ti degradezi parul.

Iata ce trebuie sa faci, pentru a lasa parul sa se usuce natural si sa fie suplu si stralucitor:

#Foloseste prosoape din bumbac sau microfibra. Sunt recomandate acestea pentru ca absorb mai bine apa si nu electrizeaza parul. Dupa ce te speli, infasoara parul cu prosopul, stai asa 10 minute, dupa care maseaza-l cu prosopul, fara sa-l rulezi intre palme.

#Foloseste un pieptene din lemn, cu dintii rari. Este foarte important sa nu fie din plastic, deoarece electrizeaza si rupe parul, facandu-l mai aspru. Dintii rari ajuta ca parul sa fie descurcat mai repede. Nu face asta cand parul este foarte ud.

#Foloseste produse de ingrijire sau stilizare, fara clatire. Ideale sunt uleiurile pentru par, balsamurile si cremele modelatoare. Vor ajuta parul sa fie suplu si fara fire rebele, chiar daca nu-l usuci cu peria si uscatorul.

#Foloseste spray-ul cu sare. Aceasta este cea mai inventiva modalitate de a obtine bucle naturale, ca cele pe care le ai atunci cand te scalzi in mare, cand sarea ramane in par si se usuca la soare. Se gasesc in comert acest tip de spray-uri, daca nu, poti sa-ti faci acasa unul, din ingrediente naturale.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus