Connect with us

Spray cu sare, pentru bucle lejere

FASHION & BEAUTY

Spray cu sare, pentru bucle lejere

Fie ca ai parul drept sau ondulat, cu siguranta iti place ca vara, cand mergi la plaja,marea si soarele te coafeaza. Pentru ca exact acesta este efectul, dupa ce faci baie in mare. Sarea care ramane in par si se usuca la soare, te ajuta sa ai bucle lejere si sa ai un look exotic si feminin.

Stiai ca te poti bucura de asta, si cand nu esti la plaja? Iata de ce ingrediente ai nevoie, pentru a-ti realiza propriul produs de stilizare, din ingrediente naturale:

  • o ceasca de apa fierbinte
  • 2 linguri de sare amara (Epsom), pe care o gasesti in farmaciile naturiste
  • 1/2 lingura sare de masa
  • 1/2 lingura balsam pentru par care nu necesita clatire (poti sa renunti la acest ingredient, daca ai parul foarte drept si greu de ondulat)
  • cateva picaturi de ulei esential, pentru parfum

Utilizare:

Intr-un recipient cu atomizor, pune apa fierbinte si adauga restul ingredientelor.Uleiul esential adauga-l dupa ce s-a racit apa. Agita timp de 2 minute, pana se topeste sarea. Este recomandat sa fie folosit pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul. Se pulverizeaza suficient produs, de la radacina pana la varf, dupa care se modeleaza parul cu palmele, tinand capul in jos. Ideal este sa-l lasi sa se usuce natural, daca nu, o poti face si cu uscatorul, tot cu capul in jos si strangand parul in palme, de jos in sus.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus