Connect with us

Cele mai simple trucuri, pentru o piele fina

FASHION & BEAUTY

Cele mai simple trucuri, pentru o piele fina

Iti doresti sa ai pielea fina, ca de bebelus, mai ales acum vara, cand porti foarte des rochii? Nu este suficienta crema pentru corp, ci ai nevoie si de alte trucuri de ingrijire.

Iata care sunt pasii, pentru o piele supla si hidratata:

1. Fa dus cel putin o data pe zi. Ideal este atat dimineata, cat si seara, pentru a indeparta toate impuritatile si a deschide porii, astfel pielea absoarbe toate ingredientele hranitoare, din produsele de ingrijire.

2. Exfoliaza-ti pielea. O data pe saptamana, este ideal sa faci o exfoliere la dus, cu un gel exfoliant sau cu o manusa, pentru a indeparta pielea uscata si depunerile de creme si uleiuri, folosite de-a lungul saptamanii.

3. Aplica lotiuni hidratante. Fa acest lucru imediat dupa ce ai iesit din dus, cand porii sunt deschisi si absorb produsul. Dimineata alege o lotiune cu textura lejera, care este absorbita rapid, iar pentru seara, una mai grasa, care sa hraneasca in profunzime.

4. Foloseste protectie solara, chiar si atunci cand nu mergi la plaja. Soarele usuca si imbatraneste prematur pielea. Hidratarea nu este suficienta, asa ca aplica o lotiune cu factor de protectie, inainte de a iesi din casa.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus