Connect with us

Cum sa fii naturala si frumoasa

FASHION & BEAUTY

Cum sa fii naturala si frumoasa

Exista femei pe care le vezi, atat in viata de zi cu zi, cat si modele renumite, care arata exceptional si cand nu poarta machiaj. Iti place foarte mult ideea de confort, de a nu fi nevoita sa stai o ora in fata oglinzii, inainte de a merge undeva, insa nu ai curaj sa renunti la machiaj.

A fi frumoasa natural, nu este tot timpul o calitate pe care o ai pur si simplu, fara efort.

Iata ce trebuie sa faci, pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta, fara prea mult efort:

1. Convinge-te ca esti frumoasa cu adevarat! Invata sa-ti accepti imperfectiunile si sa vezi dincolo de ele. Descopera lucrurile care iti plac la tine si accepta complimentele celorlalti.

2. Imbunatateste-ti aspectul pielii! Pentru a avea curaj sa nu porti machiaj, pielea ta trebuie sa arate bine. Adopta un nou ritual de ingrijire, in care pui accent pe curatare, hidratare si tratare a problemelor. Cu un ten curat si luminos, iti va fi mult mai usor sa iesi din casa, fara fond de ten.

3. Ingrijeste-ti parul! Daca vrei sa renunti la placa si ondulator, trebuie sa ii oferi parului un plus de hidratare, pentru a fi suplu si stralucitor. Pune accent pe masti si uleiuri, si lasa-ti parul natural, chiar si fara uscator.

4. Ingrijeste-ti dintii! Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte. Oricat ai pune accent pe infrumusetare, dintii neingrijiti compromit aspectul tau general. Foloseste in fiecare zi ata dentara si apa de gura, mergi la medicul stomatolog pentru detartraj si fa chiar un tratament de albire, daca este nevoie. Vei capata mult mai multa incredere in tine.

5. Dormi suficient! Pentru a fi frumoasa, trebuie sa fii in primul rand sanatoasa. Asigura-te ca dormi cele 8 ore in fiecare noapte. Astfel, tenul tau se va oxigena mai bine, iar tu vei sta departe de cearcane.

6. Fa sport! Nu doar fata este importanta, ci si conditia fizica. Atunci cand te simti bine in corpul tau, esti mai increzatoare si poti sa renunti mai usor la machiajul si coafatul de zi cu zi.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus