Connect with us

Rezolva problemele tenului tau, cu produse din propria bucatarie

FASHION & BEAUTY

Rezolva problemele tenului tau, cu produse din propria bucatarie

Chiar daca ai un ritual de ingrijire bine pus la punct, uneori, in situatii de urgenta, ai nevoie de o rezolvare rapida, pentru problemele tenului tau. De asemenea, aceste ingrediente naturale pot fi o alegere extraordinara, pentru persoanele care sunt reticente la cosmeticele din comert.

Iata cele mai simple tratamente naturiste, pentru problemele de zi cu zi ale tenului:

# Cu un betisor, aplica putin suc de lamaie sau de ananas, pe cosuri. Lasa sa actioneze chiar si peste noapte, daca nu ai tenul sensibil, apoi clateste. Daca il ai, 15 minute sunt suficiente.

# Aplica un cub de gheata pentru a reduce umflaturile, mai ales cele cauzate de cosuri dureroase.Protejeaza-ti pielea cu un servetel, inainte de a pune cubul de gheata.

# Foloseste un exfoliant din zahar si ulei de masline, pentru corp, de 2 ori pe saptamana.

# Foloseste apa de trandafiri, in loc de lotiune tonica.

# Pentru zonele cu piele aspra, prepara-ti o masca din avocado si ulei de masline. Las-o sa actioneze macar 20 de minute, dupa care clateste. Functioneaza atat pentru fata, cat si pentru coate sau talpi.

# Aplica albus de ou pe fata, pentru a reduce ridurile fine si porii dilatati. Lasa-l sa se usuce si apoi clateste cu apa calduta.

# Fa o baie de abur, in care ai a adaugat o jumatate de lingurita de sare sau bicarbonat de sodiu. Acestea au proprietati exfoliante, dezinfectante si de eliminare a toxinelor, din straturile profunde ale pielii. Asigura-te ca faci asta pe tenul proaspat curatat.

sursa foto: Brit

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus