Connect with us

Transformarea socanta a femeii care a trait precum papusa Barbie

LIFESTYLE

Transformarea socanta a femeii care a trait precum papusa Barbie

Jade, tanara in varsta de 20 ani, a facut o obsesie inca din copilarie, pentru papusa Barbie. Si-a dorit sa arate ca ea, prin urmare toata viata a mers in acea directie.

A inceput prin a-si ascunde naturaletea si a-si anula particularitatile fizice si de personalitate, astfel incat sa se asemene cat mai mult cu papusa Barbie. Prima transformare drastica a fost marirea sanilor, plecand de la cupa A, si ajungand in prezent la cupa G. A continuat cu sedintele de solar si aplicarea autobronzantului pe tot corpul, chiar si de doua ori pe zi, cu extensii, gene false si machiaj. Spune ca toate acestea o faceau sa se simta mai increzatoare. Nici atunci cand a inceput sa-si piarda parul natural, nu a incetat sa mai poarte acele extensii de proasta calitate.

Jade spune: ” Barbie este papusa perfecta si incerc sa arat ca ea. Daca cineva imi spune ca arat ca o papusa gonflabila, eu o iau ca pe un compliment.”

” Atunci cand ma uit in oglinda, vad ca sunt diferita, dar o iubesc pe Barbie. M-a schimbat ca si persoana, am inceput sa ma comport altfel si asta imi da incredere.”

Mama si iubitul lui Jade nu ii incurajeaza comportamentul si sustin ca nu are nevoie de toate aceste lucruri artificiale, pentru a fi frumoasa.

In cadrul unei emisiuni din America, “100% Hotter”, aceasta a suferit o transformare. Si daca de obicei, femeile trec de la natural, la un look mai elaborat, in cazul lui Jade, a fost invers, iar rezultatul i-a impresionat pe toti.

Aceasta transformare i-a schimbat viata radical, pentru a doua oara.

34FBB40600000578-3627402-Jade_s_mother_said_she_loves_her_daughter_s_natural_look_and_hop-m-13_1465239633370

Daily Mail

sursa foto: DailyMail

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus