Connect with us

4 modalitati prin care il ajuti sa fie un iubit mai bun

LIFESTYLE

4 modalitati prin care il ajuti sa fie un iubit mai bun

Critica nu a ajutat niciodata pe nimeni, insa sugestiile au alt impact asupra persoanei careia ii transmiti ceva ce nu iti place. Nu tine doar de celalalt sa te multumeasca, ci si de tine, sa iti ajustezi comportamentul si sa te implici, pentru ca relatia ta sa se schimbe.

# Evita etichetele. Daca ii spui ca este lenes, mincinos, ii va ramane imprimat in minte. Barbatii isi pierd motivatia de a-si schimba comportamentul, atunci cand simt ca femeia deja are opinia formata. In loc sa spui “esti un egoist ca ai uitat de rezervarea la restaurant pentru noi doi” este mai eficient si vei obtine o alta reactie de la el, daca ii spui “m-a durut faptul ca ai uitat de rezervarea la restaurant. Stiu ca defapt iti pasa, da mi-as dori sa fii mai atent cand vine vorba de noi doi.”

# Aminteste-i de lucrurile bune. Atunci cand face un gest frumos, aminteste de asta, chiar daca a trecut mult timp. Arata-i ca te-a impresionat, ai apreciat ca a facut-o si ca ti-a ramas in minte. Asta il va face sa se simta pretuit si isi va dori sa mai faca astfel de bucurii.

# Sugereaza-i ce-ti doresti, povestind despre alte cupluri. Ca sa nu ii transmiti lucruri sub forma de repros, povesteste aspecte care nu iti plac, la alte cupluri, ca de exemplu “mi se pare foarte urat ca X nu a facut nimic pentru iubita lui, de ziua ei.A fost atat de dezamagita…”. El va memora opiniile tale si va actiona in consecinta.

# Da-le nemultumirilor o alta forma. Daca ai o problema legata de curatenie si cat de dezordonat este, nu ii reprosa asta direct, spunandu-i ca el este cel anormal. O replica in genul : “Stiu ca suntem diferiti, dar pentru mine este foarte important sa fie ordine in casa, altfel nu ma simt bine. Mi-ai face o mare bucurie daca ai tine cont de asta.” Chiar daca va prefera in continuare sa-si arunce sosetele prin casa, sunt sanse mai mari sa tina cont de ce simti.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus