Connect with us

Sfaturi de la femeile care au implinit 30 de ani, pentru cele de 20

LIFESTYLE

Sfaturi de la femeile care au implinit 30 de ani, pentru cele de 20

Daca ai 20 de ani, varsta de 30 probabil te sperie si ti se pare ca toate lucrurile interesante pe care le traiesti acum, vor lua sfarsit. In realitate, nici nu simti cand trece timpul, iar depresiile si sentimentul de frustrare legat de inaintarea in varsta, tin de prejudecati si de acceptarea de sine.

Iata care sunt sfaturile pe care le dau femeile de 30 de ani, celor mai tinere, legat de acest prag impus de catre societate:

# Nu este sfarsitul vietii tale, este doar un numar

In copilarie, ti se parea ca varsta de 18 ani iti va schimba viata radical, iar atunci cand s-a intamplat, ti-ai dat seama ca fenomenul este supraapreciat. La fel este si cu varsta de 30 de ani. Exista femei nefericite, care se simt lipsite de entuziasm, si la varsta de 20. Important este cum iti construiesti viata, ce oameni iti tin companie si cum alegi sa gandesti. Varsta este doar un numar. Doar tu dictezi felul in care te simti, nu calendarul!

# Dupa 30 de ani, vei avea mai multa grija de sanatatea ta

In jurul acestei varste, incepi sa intelegi mai bine importanta sanatatii si vei adopta un stil de viata mai sanatos. Nu vei mai fi obsedata de un corp foarte suplu, ci de unul sanatos si armonios. Mananca sanatos, fa sport, pentru ca asta te va ajuta sa te simti bine, dar nu transforma frumusetea intr-o obsesie!

# Vei avea alte valori

Timpul tau va fi extrem de pretios, dar nu in sensul de a fi contra cronometru, ci in sensul de a pretui fiecare zi si a refuza sa o mai petreci alaturi de oameni nepotriviti. Valorile se mai ajusteaza, prin urmare cluburile, intalnirile de complezenta, pentru a mentine niste relatii superficiale, vor disparea.

# Vei fi mai empatica

La 20 de ani, in general tinzi sa fii mai egocentrica. Pe masura ce te maturizezi, evenimentele din jurul tau si problemele celorlalti te influenteaza mai mult, devenind mai empatica.

# Vei face lucrurile pe care acum le consideri plictisitoare, si va fi extraordinar

Sa ai un iubit stabil, cu un job serios, sa citesti carti, sa stai acasa si sa savurezi un pahar de vin, cand casa straluceste de curatenie, sa te uiti cu iubitul sau sotul la un film, tolaniti pe canapea, sa te ocupi de gradinarit, toate acestea acum poate par plictisitoare. Atunci, iti va placea la nebunie sa le faci. Accepta aceste schimbari ca fiind firesti.

# Nu o sa ai toate raspunsurile, la varsta de 30 de ani

Societatea impune limite, iar asta simti si cand vine vorba de realizarile din viata ta. Trebuie sa fii casatorita si sa ai copil, pana la varsta de 30 de ani, trebuie sa ai o cariera de succes, sa stii ce vrei sa faci in urmatorii 10 ani, sa ai o casa, o masina etc. Nimic mai neadevarat! Vremurile se schimba, prin urmare nu poti sa faci aceleasi lucruri pe care le faceau parintii tai. Exista oameni celebri, care si-au schimbat radical domeniul de activitate, si la 30, 40, 50 de ani. Legat de viata personala, este important sa fii fericita, nu sa te incadrezi in normele celorlalti. Nu iti incorseta viata si permite-ti sa traiesti cu entuziasm. Fa exact ceea ce simti, dar cu responsabilitate!

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus