Connect with us

10 lucruri care se pot intampla, in prima vacanta impreuna cu iubitul

LIFESTYLE

10 lucruri care se pot intampla, in prima vacanta impreuna cu iubitul

Vacantele sunt intotdeauna un motiv de bucurie, dar asta nu inseamna ca vor fi si perfecte. Asa cum multe cupluri se redescopera si se reindragostesc in vacanta, altele se si despart.

Iata care sunt lucrurile care se pot intampla, atunci cand mergi cu iubitul in vacanta, pentru prima oara:

# O cearta in aeroport

Multi isi descopera compatibilitatea in situatii stresante. A prinde un zbor este una dintre acele situatii. Ea intarzie, el a uitat pasaportul, ea are nevoie bursc la toaleta, sunt o multime de situatii care transforma mersul la aeroport intr-un stres. Chiar daca aveti o relatie fericita, nu este exclus sa iasa scantei in aceste situatii.

# O cearta legata de orientare

Sunteti in locatia de vacanta, va plimbati pe stradute sau sunteti in masina, si fiecare are o opinie legata de drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti. El nu doreste sa ceara indicatii pentru orientare, tu esti sigura ca a gresit drumul, iar acesta este doar inceputul, pentru un sir lung de reprosuri si frustrari.

# Il vei pune sa faca o gramada de poze, pana cand iti va placea rezultatul

Daca esti femeie, cu siguranta iti doresti si niste poze reusite din vacanta. El, cel mai probabil, se multumeste doar cu traitul experientei. Tu iti doresti sa faci zeci de poze, in locatiile frumoase pe care le vizitati, el isi doreste sa se bucure de peisaj. Tu il intrerupi si il pui sa-ti faca poze, dar nu te multumesti cu cateva, ci transformi plimbarea intr-o adevarata sedinta foto. Daca nu ai norocul unui barbat extrem de rabdator, cel mai probabil, iti va spune sa mai incetezi cu pozele. Si la fel de probabil, tu vei sta bosumflata, cel putin 30 de minute.

# Veti face mult sex

Teoretic, in vacanta oamenii fac mai mult sex. Pentru ca sunt mai relaxati, pentru ca se bucura de locurile noi pe care le viziteaza, si de compania partenerului, si pentru ca au schmbat peisajul monoton de acasa, cu unul nou, poate chiar exotic.

# Veti bea atat de mult, seara cand iesiti, incat veti adormi instantaneu, cand ajungeti la hotel

Daca acasa nu obisnuiti sa iesiti foarte des noaptea, in oras, in vacanta sunt sanse mai mari sa faceti asta. Chiar daca planurile sunt sa fiti aventurosi, este posibil ca dupa cateva cocktail-uri, sa asteptati cu nerabdare patul confortabil de la hotel.

# Veti regreta ca ati adormit cu o noapte inainte, si recuperati cu niste sex de dimineata

Uneori exista preconceptii legate de vacanta, ca trebuie sa bifezi anumite lucruri, pentru a putea considera ca ati avut o vacanta reusita. De aceea, daca noaptea ati adormit, dimineata veti vrea sa recuperati, cu o partida de sex.

# Veti avea cateva momente de plictiseala

Chiar daca va simtiti foarte bine impreuna, va plimbati si va bucurat de momente romantice, este posibil ca din cand in cand, sa aveti parte si de momente monotone.

# Va veti bucura unul de celalalt, tinand cont doar de ce vrea fiecare sa faca

Este placut sa va treziti impreuna de dimineata, si sa nu existe programul tau si programul lui, ci programul vostru. Nu exista responsabilitati legate de familie, prieteni sau munca, tot ceea ce conteaza este dispozitia voastra.

# Va veti da seama cat de compatibili sunteti

Compatibilitatea nu se testeaza doar in momentele dificile, ci si in cele fericite, dar care presupun comunicare, organizarea timpului, respectarea preferintelui celuilalt si capacitatea de compromis, fara a o percepe ca pe un efort.

# Cand va intoarceti acasa, veti avea sentimentul ca sunteti mai apropiati

Experienta vacantei, a timpului petrecut exclusiv in doi, va face sa va simtiti un cuplu mai solid. In afara de asta, aveti si o poveste impreuna, de care puteti sa va amintiti cu placere.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus