Connect with us

Obiceiurile femeilor de succes

LIFESTYLE

Obiceiurile femeilor de succes

Desi nu exista o reteta a succesului, general valabila, exista lucruri pe care femeile de succes le fac si de la care te poti inspira. Cu timpul, le poti adapta stilului tau de viata, in functie de ce observi ca functioneaza cel mai bine pentru tine.

Iata ce poti sa faci chiar de maine, pentru a avea succes:

# Nu abuza de amanarea alarmei

Daca butonul “snooze” este cel mai bun prieten al tau, sunt slabe sanse sa ai un start bun dimineata. Chiar daca aparent ai senzatia ca iti prind bine acele minute in plus de somn, in realitate, vei fi dezorientata si lipsita de vlaga. Incearca sa te trezesti in fiecare zi, la aceeasi ora.

# Adopta un ritual al diminetii

Dimineata, este important sa incepi ziua relaxata si chiar daca ai putin timp la dispozitie, fa ceva ce iti place. Fie ca e vorba de cafea, un dus relaxant, yoga sau pilates, acorda-ti cateva minute doar pentru tine.

# Fa o lista cu prioritati

Gandeste-te la tot ce ai de facut in ziua respectiva si organizeaza sarcinile, in functie de importanta lor. Astfel, nu risti sa amani rezolvarea si sa te aglomerezi.

# Nu programa intalniri dimineata

In general, cele mai multe persoane sunt productive in prima parte a zilei. Concentreaza-te pe lucrurile mai dificile, pana la pranz, si ocupa-te de intalniri in a doua parte a zilei.

# Cea mai grea sarcina, la inceputul zilei

Nu lasa activitatile complexe spre sfarsitul zilei, pentru ca atunci deja esti obosita. In afara de asta, nu poti sa stii de ce impedimente te lovesti, care necesita timp pentru a se rezolva.

# Ramai organizata

Reciteste email-urile, mesajele si lista cu prioritati, pentru a te asigura ca nu ai ratat ceva ce trebuia sa faci.

# Fa sport

Nu te neglija. Sanatatea este cea mai importanta. Chiar si in zilele in care te simti epuizata, fa putina miscare, 30 de minute. Asta iti ajuta organismul, dar si psihicul, in urma eliberarii endorfinelor. Cand ajungi acasa, dupa o zi plina, te vei odihni mult mai bine.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus