Connect with us

Lucruri pe care orice virgina ar trebui sa le stie

Uncategorized

Lucruri pe care orice virgina ar trebui sa le stie

Virginitatea reprezinta un subiect delicat, iar oamenii care il iau in deradere sunt imaturi si superficiali sau incearca sa-si mascheze propriile frustrari.

Iata care sunt cele mai importante lucruri pe care orice virgina trebuie sa le ia in calcul:

# Alegerea de a nu face sex poate fi din orice motiv. Nu exista motiv bun sau rau. Important este ceea ce simti. Daca simti ca pastrarea virginitatii este din cauza unor blocaje emotionale, temeri nejustificate, atunci poti sa iei in calcul sa analizezi in profunzime situatia si sa ceri ajutor apropiatilor sau unui psiholog. Altfel, este dreptul tau sa nu faci ceea ce fac altii sau ceea ce crezi ca este “la moda”.

# Nu trebuie sa dai explicatii nimanui. Atunci cand alegi sa-ti pastrezi virginitatea, nu trebuie sa abordezi subiectul ca si cum ai avea o problema si nici sa te justifici. Aceasta este o alegere care trebuie sa fie luata natural, in functie de ce simti.

# Daca esti virgina, nu inseamna ca trebuie sa respingi barbatii. Doar pentru ca cei mai multi nu accepta o relatie fara sex, nu inseamna ca trebuie sa respingi avansurile unui barbat. Cum altfel sa ajungi in punctul in care sa-ti doresti sa mergi mai departe cu cineva, daca nu il cunosti? Iesind la intalniri cu mai multi barbati, iti dai seama ce anume iti doresti de la o viitoare relatie. Un barbat matur va avea rabdare si nu te va judeca pentru alegerile tale. Nu trebuie sa renunti la virginitate, de teama de a nu pierde pe cineva.

# Nu trebuie sa te simti stanjenita, atunci cand se vorbeste despre sex. Poti sa abordezi subiectul, cu aceeasi lejeritate cu care o fac prietenele tale active sexual. Cu aceasta ocazie, poti sa te informezi, sa pui intrebari. Virginitatea nu este o rusine, oricat ar incerca ceilalti sa te descurajeze. Oamenii tot timpul cauta motive pentru a-i ironiza pe cei din jur.

# Nu confunda virginitatea cu demnitatea ta ca femeie. Poti fi demna de respect, indiferent daca esti virgina sau nu. Acest subiect nu trebuie sa devina o ambitie personala, ci o urmare a trairilor tale.

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus