Connect with us

Lucruri care fac un barbat sa fie un iubit perfect

LIFESTYLE

Lucruri care fac un barbat sa fie un iubit perfect

Sunt o multime de lucruri importante, care aduc armonie cuplului, si alte zeci de detalii, care fac o femeie sa fie cu adevarat implinita si entuziasmata de relatia in care se afla.

Iata cateva lucruri cu adevarat importante, pe care le poate face un barbat, pentru fericirea partenerei sale:

# Mesajele neasteptate, din timpul zilei

Oricat de ocupat ar fi, este exclus sa nu aiba 5 minute la dispozitie, pentru a-i da un telefon sau un mesaj in timpul zilei. Si tocmai atunci cand stie ca este ocupat, este foarte placut sa primeasca un mesaj afectuos de la el. Este adevarata vorba conform careia “nu este important la cine te gandesti seara, cand te simti singur, ci la cine te gandesti ziua, cand esti foarte ocupat”.

# Momentele in care isi pune partenera pe primul loc

Fie ca este vorba de ultima felie de pizza, compromisul de a merge la restaurantul care ii place ei, sau la un film romantic, toate aceste mici detalii conteaza pentru o femeie.

# Incercarea de a fi empatic, chiar si atunci cand nu intelege motivul pentru care partenera este suparata

Atunci cand partenera vine acasa si este suparata de ceva ce i s-a intamplat la munca, sau povesteste despre un conflict cu o prietena, de multe ori barbatul nu este de aceeasi parere, sau vede situatia mai pragmatic. Important este sa stie ca femeia nu are nevoie intotdeauna de solutii, ci de suport si de sentimentul ca barbatul ei o sprijina, indiferent ce i se intampla.

# Efortul depus, pentru fericirea partenerei

Atentia barbatului la detalii, care pot ajuta enorm partenera, este foarte importanta. Poate ca aceasta lucreaza foarte mult intr-o zi si atunci ar aprecia ca totul sa fie in ordine acasa, iar el s-o astepte si s-o ajute sa se relaxeze. Situatiile in care stie ca ii poate face un favor, pentru a-i usura munca, toate acestea demonstreaza ca partenerului nu ii pasa doar de confortul propriu, ci si de fericirea ei.

# Anticiparea nevoilor partenerei

Nu este suficient ca un barbat sa faca ce este rugat, pentru ca in acest caz, femeia va simti de fiecare data ca pune presiune asupra lui, ca il deranjeaza sau il sufoca. Adevarata bucurie este cand initiativa este si de partea lui si simte ceea ce are nevoie partenera.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus