Connect with us

Ce sa faci cand ramai acasa un weekend

LIFESTYLE

Ce sa faci cand ramai acasa un weekend

Cine a spus ca doar weekendurile pline de aventuri si distractie pot sa-ti ofere placere? Uneori, ai nevoie de momente de liniste, in care sa te odihnesti si sa te organizezi. Astfel, atunci cand incepi saptamana, o sa fii mai relaxata si cu chef de munca.

# Experimenteaza aplicatii noi. Probabil ti-ai instalat tot felul de aplicatii, pe care nu ai avut ocazia sa le testezi. Acum este momentul. Profita si organizeaza-ti telefonul, lucru pe care il amani de mult timp.

# Scrie mesaje de multumire. Este posibil sa fii ramas in urma cu corespondenta, iar asta este neplacut pentru persoanele care asteapta raspuns. Chiar daca nu e ceva urgent, ocupa-te si de cei care te-au ajutat la un moment dat si carora nu ai reusit sa le multumesti inca.

# Programeaza-ti toate intalnirile. In weekend ai ocazia sa-ti pui gandurile in ordine si sa te organizezi pentru saptamana care urmeaza. Stabileste ce trebuie sa faci in fiecare zi, pentru ca atunci cand vine momentul, sa nu te simti coplesita de responsabilitati de care uitasei.

# Povesteste mai mult cu familia. Din pacate, acestia ajung sa fie cei mai neglijati, atunci cand esti ocupata. Ai destul timp si pentru prieteni. Din cand in cand, rezerva-ti un weekend si pentru familie, chiar daca se rezuma doar la vorbit la telefon.

# Incepe acel ritual pe care voiai sa-l ai de mult timp. Fie ca este vorba despre citit in fiecare seara, aplicat o crema sau 10 minute de exercitii fizice, incepe sa faci acel lucru pe care il tot amani, pana devine obisnuinta.

# Invata ceva nou, care iti usureaza viata. Fie ca este vorba despre deprinderi tehnice, fie ceva practic, pentru viata ta personala, sau pentru locul de munca, te vei simti mult mai utila daca te ambitionezi sa duci acel lucru la bun sfarsit.

# Fa voluntariat. Este posibil sa nu poti face asta in timpul saptamanii, cand cu greu te imparti intre munca si familie, dar la o anumita perioada, dedica-ti un weekend acestor activitati. Luni, cand incepi munca, cu siguranta vei avea un sentiment placut, ca ai facut ceva util, pentru sufletul tau si al celorlalti.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus