Connect with us

Reguli de machiaj, pe care ar trebui sa le incalci

FASHION & BEAUTY

Reguli de machiaj, pe care ar trebui sa le incalci

Uneori, ca si in viata, regulile in machiaj sunt facute pentru a fi incalcate. Daca le adaptezi particularitatilor tale, poti sa arati minunat!

Iata care sunt regulile generale pe care le poti incalca:

# Roscatele nu trebuie sa poarte ruj rosu. Nimic mai neadevarat. Daca adaptezi nuanta rujului la cea a parului, pentru a fi complementare, poate arata foarte bine. Daca roscatul este cu subtonuri deschise de oranj, poti sa alegi un ruj rosu cu subton albastru.

# Mascara pe genele inferioare fac ochii sa para obositi. Nu si daca folosesti un anticearcan potrivit. Daca iluminezi zona de sub ochi, aplicarea de mascara pe genele inferioare va face ochii sa para mai mari.

# Femeile trecute de 30 de ani nu ar trebui sa poarte gloss pentru buze. Aceasta regula este valabila pentru femeile care au tenul extrem de ridat, lucru care se intampla, de obicei, dupa varsta de 50 ani. Pana atunci, aplicarea gloss-ului va face buzele sa para mai senzuale si cu volum.

# Nu trebuie sa porti ruj in nuante inchise, vara. Chiar daca porti haine in culori pastelate, un ruj inchis poate sa fie foarte chic. Este recomandat ca ziua, sa folosesti texturi mate.

# Trebuie sa folosesti creion pentru buze si ruj, in aceeasi nuanta. Poti face asta in general, dar poti sa alegi si un creion cu o nuanta mai inchisa decat rujul, iar efectul ombre poate deveni preferatul tau.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus