Connect with us

Lucrurile la care este atent un barbat, pentru a afla cat de compatibil este cu o femeie

LIFESTYLE

Lucrurile la care este atent un barbat, pentru a afla cat de compatibil este cu o femeie

La inceput, oamenii au tendinta sa vada la ceilalti numai lucrurile bune, sa se entuziasmeze de momentele petrecute impreuna si sa creada ca doar atractie si sentimentul de indragostire este suficient. Mai tarziu, realizeaza ca mai importanta chiar si decat dragostea, este compatibilitatea.

Iata lucrurile pe care le analizeaza barbatii, pentru a se convinge ca femeia din viata lor este cea potrivita:

# Sunteti de acord in legatura cu lucrurile importante

Compatibilitatea nu presupune sa fiti identici, cand vine vorba de idei sau preferinte, dar in lucrurile importante, care tin de valori si decizii de viata, este important sa fiti pe aceeasi lungime de unda.

# Aveti un mecanism de rezolvare a conflictelor

Daca atunci cand aveti o discutie in contradictoriu, se creeaza tensiune si se ajunge chiar la ostilitate, inseamna ca fie trebuie sa comunicati mai eficient si sa rezolvati dinamica defectuoasa, fie nu sunteti compatibili. Si pentru un barbat conteaza foarte mult felul in care se cearta cu partenera.

# Simtiti o chimie puternica

Atractia nu inseamna ca este doar dorinta sexuala, ci pur si simplu dorinta de a-ti atinge partenerul, de a fi in preajma lui, chiar si de la distanta. Barbatii sunt atenti la acest tip de magnetism, cand vine vorba de femei.

# Zilele petrecute impreuna sunt placute

Pentru un barbat, daca o zi petrecuta alaturi de o femeie este obositoare, este clar semn ca nu este cea potrivita. Chiar daca uneori are momente in care isi doreste sa fie singur, este de preferat sa astepte cu nerabdare sa fie in prezenta ta. Acest sentiment il cauta si el.

# Exista implicare aunti cand vine vorba de relatie

Nu este suficient ca el sa fie protector si sa-si doreasca sa-si faca partenera fericita. Chiar daca este barbat, are nevoie sa vada ca si femeia ii doreste binele si depune efort pentru relatie.

# Nu ignori lucrurile importante si nu acorzi o prea mare atentie celor marunte

Daca esti genul de femeie care se supara din orice si este nevoie de o discutie lunga de clarificare, este cam greu ca el sa considere ca sunteti compatibili. Barbatii au nevoie de femei responsabile, care stiu cand sa ia lucrurile in serios, si cand sa le tolereze sau sa le ignore.

# Cand se gandeste la viitor, te proiecteaza si pe tine in el

Daca atunci cand viseaza la viitor, apari si tu in el, pentru el inseamna foarte mult. Este o dovada ca se simte bine alaturi de tine si isi doreste sa nu dispari din viata lui.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus