Connect with us

Ai standarde prea inalte cand vine vorba de barbati?

LIFESTYLE

Ai standarde prea inalte cand vine vorba de barbati?

Daca ar exista un manual,general acceptat, cu sute de capitole, in care sa fie descrise situatii din viata, explicatia lor si chiar o tactica ce garanteaza fericirea, ar fi extraordinar. Abia atunci, ar exista notiunea de corect si incorect, cand vine vorba de ce decizi in viata. Pana atunci, ramanem cu subiectivismul si cu teoria conform careia fiecare individ este diferit, a fost format diferit, prin urmare reactioneaza diferit.

Educatia are un rol esential, in capatarea discernamantului si a acelei intelepciuni pe care o percepi mai tarziu…uneori prea tarziu. Nu mai putin importanta este personalitatea ta si capacitatea de a stii ce e mai bine pentru tine.

Probabil ca nu o data ai auzit “nu e bine cum ai procedat”, “sigur se va intampla cum ti-am zis”, “daca nu te schimbi, o sa patesti asta…”. Inca din copilarie, incerci sa te adaptezi, sa te integrezi in diverse grupuri. Vrei sa te simti speciala, dar in acelasi timp, nu foarte diferita, mai ales ca oamenii au tendinta sa condamne orice discrepanta care le este incomoda si care ii pune intr-o lumina mai putin buna.

Daca “prietena” ta este genul de femeie aventuroasa, care nu isi doreste o relatie stabila, indiferent care ii sunt motivele, este posibil sa incerce sa te convinga de faptul ca, cea mai buna alegere, este sa traiesti ca ea. Daca tu esti idealista, romantica, iti doresti o poveste frumoasa de dragoste, dar totusi nu ai avut parte de asta, incepi sa crezi ca ceea ce visezi este nerealizabil, si ca poate, prietena ta are dreptate. Iti intra in cap mentalitatea conform careia nimeni nu este perfect, iar asta crezi ca inseamna sa cobori standardele, sa faci compromisuri si sa accepti ceea ce ti se ofera.

Intr-adevar, viata presupune compromis, mai ales in relatii, insa acesta trebuie perceput ca si toleranta, acceptarea defectelor celuilalt, deorece acele

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus