Connect with us

Complimentele care cuceresc orice femeie

LIFESTYLE

Complimentele care cuceresc orice femeie

Fie ca esti o romantica, fie ca esti mai pragmatica, fiind femeie, iti place sa fii cucerita. Poate te-ai intrebat intotdeauna daca tu esti mai dificila, si de aceea nu te impresioneaza declaratiile barbatilor, sau pur si simplu folosesc ei clisee si spun aceleasi lucruri tuturor femeilor.

Prin urmare, indiferent de personalitate, acestea sunt cateva complimente pe care orice femeie isi doreste sa le auda:

# Esti foarte amuzanta!

Femeilor le place cand nu le este apreciat doar aspectul fizic, deoarece pentru acest lucru, nu au neaparat un merit. Daca ti se spune in schimb ca esti amuzanta, simti ca este intr-adevar o calitate valoroasa.

# Am invatat multe de la tine!

Cui nu ii place sa fie o inspiratie pentru ceilalti? Desi cu siguranta iti place un barbat de la care ai ce invata, te incanta ideea ca si tu sa fii suficient de matura si inteligenta, pentru a-l transforma intr-un om mai bun.

# Ai un par superb, ai ochi foarte expresivi, imi place pielea ta!

Si complimentele care tin de aspectul fizic sunt foarte importante, si este de preferat sa vina in completarea celorlalte. Doar ca femeile nu vor sa auda complimente general valabile, ci sa simta ca barbatul este atent la detalii si observa anumite particularitati. Poate fi vorba de o alunita, picioare, spatele sexy etc.

# Am mare incredere in tine!

Mai presus de orice, pentru o relatie fericita, este nevoie de incredere, prin urmare este foarte important ca femeia sa auda asta.

# Esti o prietena adevarata!

Barbatul nu trebuie sa-si aprecieze partenera doar in calitate de iubita, ci si ca persoana. A spune unei femei ca stie cum sa fie o prietena adevarata, o va face extrem de fericita.a

# Esti persoana cu care imi place cel mai mult sa imi petrec timpul!

Femeile vor sa stie ca partenerului ii place sa petreaca timp impreuna cu ele, nu ca o fac din obligatie. Atunci cand barbatul le considera persoana cu care vor sa-si petreaca majoritatea timpului, este cel mai mare compliment.

sursa foto: Pinterest

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus