Connect with us

Lucruri distractive de facut acasa, in zilele ploioase

FASHION & BEAUTY

Lucruri distractive de facut acasa, in zilele ploioase

Atunci cand ploua in timpul saptamanii, stim ca dupa orele de munca, tot ceea ce iti doresti sa faci este sa te cuibaresti in pat, sub o patura pufoasa, cu o cana de ciocolata calda in mana. Adevarata provocare insa, este atunci cand vine vorba de activitatile de weekend, cand vremea nu este tocmai prietenoasa.

Iata cele mai relaxante lucruri pe care le poti face intr-un weekend ploios, astfel incat sa alungi plictiseala:

# Suna-ti o prietena cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Atunci cand iesi cu grupul tau de prieteni sau iti petreci timpul cu iubitul, nu prea iti este la indemana sa petreci o ora la telefon, povestind. Atunci cand stai acasa, poti profita, pentru a-ti suna o veche prietena, despre care nu mai stii mare lucru. Va fi o placere sa stati de vorba si sa afli ce s-a mai intamplat in viata acesteia.

# Citeste acea carte pe care o amani de multa vreme. In timpul saptamanii, te lasi absorbita de responsabilitatile zilnice, si reusesti cu greu sa te deconectezi complet. Acum este momentul sa citesti in liniste acea carte care asteapta de mult pe noptiera. Unde mai pui ca sunetul ploii este numai bun, pentru ca tu sa intri in starea de lectura.

# Transforma ziua intr-una de SPA. Aplica-ti masti cosmetice, pentru fata si par, rasfata-te din cap pana in picioare. Te vei simti extraordinar!

# Fa niste fursecuri cu ciocolata sau briose. Nu trebuie sa stai ore intregi la bucatarie, pentru un desert delicios. Fursecurile si briosele sunt foarte usor de preparat, iti ofera acea senzatie de confort, asociata copilariei si lasa un miros parfumat in toata casa.

# Fa un maraton de filme. Indiferent de ce preferinte ai, fie ca sunt filme artistice sau seriale, stai intinsa in pat si urmareste-le ore in sir, daca asta iti face placere. In aceasta zi, ai voie sa consumi cat popcorn si prajituri vrei.

# Invita-ti prietenele la un brunch in pijamale. Daca nu mai ai 20 de ani, este posibil sa ti se para din ce in ce mai dificil, sa pierzi noptile cu iesirile in oras. Prin urmare, cheama cateva prietene la tine acasa, si petreceti o zi relaxanta impreuna. Manichiura, pedichiura, pizza, ceai, prajituri, filme siropoase, indiferent ce va place sa faceti, important este sa va distrati.

# Petreceti toata ziua alaturi de iubit. Mic dejun la pat, pranz gatit in casa sau comandat, filme si foarte multa dragoste. Este tot ceea ce ai nevoie, pentru o zi romantica si relaxanta.

sursa foto: Instagram

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus