Connect with us

Pandispan cu afine

RETETE CULINARE

Pandispan cu afine

Avantajul acestui desert este ca iti satisface pofta de pandispan, asa cum mancai in copilarie, dar are si un ingredient care il transforma intr-un desert racoros. In supermarketuri gasesti tot anul fructe de padure congelate, in diverse sortimente.

#Ingrediente

150 gr unt

200 gr zahar

2 oua

1 lingura esenta vanilie

200 ml lapte

250 gr faina

2 lingurite praf de copt

300 gr afine, sau alte fructe de padure

# Preparare

Incalzeste cuptorul si unge o tava dreptunghiulara, cu ulei sau unt.

Mixeaza untul si zaharul, pana se omogenizeaza.

Adauga ouale, esenta si laptele, dupa care ingredientele uscate, si amesteca pana cand se leaga compozitia.

Adauga fructele de padure in compozitie, dupa care toarna-l in tava.

Coace pentru 30 de minute, sau pana cand pandispanul trece testul scobitorii.

Lasa-l sa se raceasca dupa care scoate-l din forma si taie-l felii pentru servire.

Pofta buna!

sursa foto: Pinterest

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus